Jan 11, 2011

pengganti facebook?

anda bermuram sahaja bila dapat berita facebook akan ditutup?
seperti entry ini..







dan kesedihan anda terubat apabila facebook tidak ditutup..
seperti entry yang ini...




jangan korang risau dan bersedih lagi...sebab laman sosial yang baru akan dibukak dan khabarnye untuk menggantikan facebook...tak caye? tengok ni  :


klik gambar untuk gambar lebih gemok







haaaa..kan ada yang baru nanti kalau-kalau facebook ni ditutup..hehehe
adakah korang akan buat akaun ini dan menggantikan facebook?
tak pe, jangan khuatir, keputusan di tangan korang ok..






thumb up!!hehehe..mungkinkah laman sosial ini akan menjadi terkenal di serata dunia seperti facebook?
anda yang tentukan..yeahh..ayat nak gempak je aku ni..


penghargaan buat google image dan suara people..
chaw!
salam


13 comments:

Ayuni said...

baiklah tutup, org dok mengata dlm tu....

aNnE said...

fb jugak..tak kire..hahahaha

Hishyamuddin said...

@Ayuni

huhu..tu la, makin bnyk yg nak bukak skrng ni..

Hishyamuddin said...

@aNnE

tak kireeee!!!!!!hahahaha

ijatnuar87 said...

hehehe...dah nampak dah tu...nanti encik hishyamuddin kiter dah ader plan nak wat laman sosial baru,hehehe...(rambut jangan tiru orang diatas yek,heheh)

Solihin Zubir said...

ahahhahaha... tak abeh2 wat lawak DDR ni... ritu dh wat lawak ngan 2 alam.. adeyhh...

Hishyamuddin said...

@ijatnuar87

hahhaha..tgguuuu..rambut kompom xttiru..heh3

Hishyamuddin said...

@Solihin Zubir

hahaha..mmg blh masuk raja lawak la..hahha..kompom rmai yg xundi,,heh3

Mimie said...

eleh pokjat dulu masa kecik2 same jek tiru rambut dr rozmey.kalo xcaye syam gi chek fb pokjat yg i komen tu.hak3.xmo la wat drbook.baik i berblog lg bgus.

Hishyamuddin said...

@Mimie

hhahha..mkne nye drr yg tiru ijat..heheh

hamzah ian said...

rozmey jgk yg kena.. haha

asybedazzle said...

ape hal dr rozmey ni, 2 alam xlaku nk bt social network pulak. hehe.

Wan Gerrard said...

alamak tak tahan tgok dr rozmey tu :P

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates