Jan 9, 2011

bile facebook ditutup, peristiwa begini sudah tidak akan terjadi

PERISTIWA 1

 
amin : waaa..mat, ko nampak tak awek kat depan tu? lawa siot!
mat : perghhh...ni tak boleh jadi ni, tak dapat no fon, dapat add facebook dia pon jadi ni.




PERISTIWA 2

puan heliza : ok, lau korang ade pape hal, nak tanye tentang assignment ke, group projek korang ke, boleh je contact saya melalui facebook saya ok, cari je name saya heliza jonggang.
student : ok puan, saje je kan puan tak nak bagi no pon.hehehe






PERISTIWA 3

jusoh : wei, mu dah bace belom surat khabar today?
mail : belom kenapa?
jusoh : nah, mu tengok sendiri la, aku dah malas nak baca benda cam ni.













ish, macam-macam benda yang jadi angkara facebook ni, ade kebaikan dan ade gak keburukan.
mungkin benda-benda macam ni dah tak kedengaran bile benda ni benar-benar terjadi..


FACEBOOK WILL END ON MARCH 15th!

 


facebook akan ditutup! haaa..bagi yang penggemar online facebook ni mesti amat rase sedikit hampa bila dengar berita ni..nak tahu lebih lanjut? bace sini!!

     

 facebook membunuh atau memajukan kita? 

sama-sama kita renungkan. terima kasih google image dan weekly world news

chaw!!

salam






24 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

huwaaa..ase sedih je

tapi blog ade lagi..twitter ade lagi :P

Hishyamuddin said...

@Puteri Iqa Izyan

hehehe..lau aku blog je la..twitter xmain..hehe

d_tieah said...

Aiyooo..
Camne aku nak keep in touch dgn mamat yg aku admire tu?
Wakakaka..

Solihin Zubir said...

xpe.. twitter ada.. hehe..

Hishyamuddin said...

@d_tieah

hahahha..cepat mtk no pon!hehhe

dyba gula-gula said...

ala......ssh la nk cntct atok ak kt england~

Hishyamuddin said...

@Solihin Zubir

haaha..kne wat jugak la twitter pas ni..hehe

Hishyamuddin said...

@dyba gula-gula


pergh..hebat seyh atok ko..hahaha

suh atok ko wat blog 1..hehe

shazmonaz said...

salam persinggahan dari rakan blogger baru.. ikhlas.. n dh "follow" yr blog

MiszMaryaNe said...

uikss,
nak tutup da ke,
nsb baik da x aktif berfesbuk,
xdela terase sgt nt, huhu

Ayuni said...

xdelah kutukan lg....

Hishyamuddin said...

@shazmonaz

ok..salam kenal..follow u

Hishyamuddin said...

@MiszMaryaNe

da nak tutup da..huhu..
xpe, blog ade.hehhee

Hishyamuddin said...

@Ayuni

yeahhh..hehehe

Farah Hanim said...

farah sukaaa xD
kalau takde fesbuk, boleh concentrate study *cehh*

Hishyamuddin said...

@Farah Hanim

bgusnye dia!!!ni mesti best student..hehehe

aNnE said...

nseb bek da wt blog..blh keep in touch ;p

Mimie said...

syam.hihi.i tak tau la nak percaya ke tak sal website yg khabarkan menda ni.btw,sape2 ada volunteer nak tanya markZ sendiri tak??proof kan kebenaran. :)

iqbalhakimi said...

haha..habes r..kalau ditutup..tapi blog masih ada...

oopss..syam..url ko seksi la.. =P

ijatnuar87 said...

hehehe..ni la masalahnyer,kerana nila setitik abis rosak susu sebelanga...mmg fb ader keburukan,tp yg elok2 guna fb mesti akan xpuas ati,sebab diorg pom terbabit sma...kiter tengok la sama2 macam mana kesudahannya,heheh...apapom,blogging is da besh...

Hishyamuddin said...

@aNnE

hahaha..benar!!

Hishyamuddin said...

@Mimie

ok, jap la nk call dia..

Hishyamuddin said...

@iqbalhakimi

hahha...seksi ke seksa?hahaha

Hishyamuddin said...

@ijatnuar87

haaa.betol2..hok wat jahat sikit jah pon, tapi rama doh hok ingat on9 fb ni xmolek..haha

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates