Jan 2, 2011

aku kayo!!

pakcik dah kayooo...sape-sape yang ade kereta mahal-mahal, rumah mahal-mahal boleh la jual kepada aku ok.
aku nak ferrari..







lepas tu, aku nak beli rumah besar..



yang atas ni semua sampingan, yang utame. mesti la pergi ke Mekah bawak keluarga, bagi sedekah, dan wat amal dulu..hehehe..baru lah beli bende alah yang kat atas ni..

kenape aku cakap aku kayo? dah memang aku dah nak jadik orang kayo ni, aku nak blogging je, nanti harge blog aku akan semakin mahal..hahahha..sekarang ni..

RM87,545,03    




hehehe..aku tau korang punye mahal lagi dan tinggi lagi kan? tapi tak pe, yang ni aku punye..lau dua tige tahun lagi, mahu 2,3 juta harga blog aku ni..hahaaha...tapi ade ke yang nak beli?huhuhu..

ok, kalau korang pon mahu cek harga dan ranking korang punye blog di Malaysia ni, tekan sini..
selamat mencuba, kalau kayo, jangan lupokan aku ok..

jangan korang anggap harta ni sebagai cinta hujung nyawa korang.
oh google image, ko memang terbaik..

chaw!!
salam..


19 comments:

Ayuni said...

hikhik, ingt ke aper.....happy new year....

Hishyamuddin said...

@Ayuni

hehhe...sje je kasi smngt pepagi ni..

Mimie said...

I dah cek dah td,my website cost half from u.nak beli tak 3G?gemok gendut gedempol?

Miss Yaty said...

hihi..kalo dah kayoo blnje lah kawe..hihi ;p

syam,yaty ada award untuk awak..kalau sudi amiklah ye :)

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2011/01/anugerah-persahabatan-yang-tidak.html

aNnE said...

i kaya....hahahahaha

ameto primero augusto said...

wah! banyak la seyh!
gila kentang..

Hishyamuddin said...

@Mimie

nk jual 3g ke?hehehe

Hishyamuddin said...

@Miss Yaty

mari sini,kawe blnjo demo..hhehe,,tq!!

Hishyamuddin said...

@aNnE

u kye ea..blnje la i..hehe

Hishyamuddin said...

@ameto primero augusto


nk jual ni..hehe..nk beli umah

ijatnuar87 said...

aduyai...bikin panas btol la tajuk entri ko nih...baru jek bajet nak mntk blnja,xpon nk pnjam modal wat niaga,hehehe...

Hishyamuddin said...

@ijatnuar87

heh3,,,ilek la bro..

Shuhada Shuki said...

kayo2..ley dh lnje..hehehe.

Hishyamuddin said...

@Shuhada Shuki

hahah..bereh jah ngan mu da..

nulhazwany abdul malik said...

kan best kalo dpt cash banyak tu. haha berangan

Solihin Zubir said...

haha.. giler ah..
kalau btol boleh jual, mmg aku berhenti keje..
tumpu pada blogging je.. heheh...

maCy said...

jom berangan. huhu

nohfee said...

wow! kalau la betol...... wahaha

Phat Lee said...

perrrh...kaye

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates