Dec 28, 2010

"Saya Blogger Terengganu"





haaa...korang kenal kan blog ni? blog pilihan malaysia beb,
sekarang blog ini ada buat segmen kategori sahabat blogger mengikut negeri.
jom join mengikut negeri korang di sini
cepat sebelom tutup..



Nama anda
emak dan ayah saya bagi nama kat saya 
"hishyamuddin"
korang boleh panggil syam atau ape-ape dari name tu, asalkan bukan name ayah aku.


Status anda
sudah berkahwin dan mempunyai 2 orang cucu.
hah? korang percaya?
ish3, pemuda yang mude macam aku ni tak kan la dah kawin..


Cara hubungi
melalui facebook atas nama blog aku sendiri
@
email atau ym aku
hishyamuddin@yahoo.com


Daerah/Jajahan
daerah Besut, Terengganu.
ade yang satu daerah ngan aku?
bagitahu!
 
 
Tempat tinggal
aku tinggal dalam rumah kepunyaan kedua ibu bapa aku,
korang nampak traffic light depan tu kan?
alaa..yang simpang empat tu,
korang pusing jalan sekolah tu,
dan lorong kedua tu lah rumah aku,
rumah aku yang ade atap ok!
 
 
Apa yang menarik di tempat anda
hemmm..yang menariknye kat kawasan ni,
ade bekas istana terengganu yang zaman dulu-dulu,
dan yang paling mujarab dan bestnye ade
Pulau Perhentian.
 



 
 
menarik bukan?
datang la melawat, bawak family dan isteri,
kawan-kawan, jiran-jiran,
tempatnye best
dan korang boleh luahkan ayat-ayat cinta untuk pasangan korang disitu.





21 comments:

cAmca Dan GArpu said...

cantiknyaaa...:

Hishyamuddin said...

sapeeeee??hahahaha

areteacar said...

cantiknya pulau!! best2!! nak g ganulah. hehehe...

Hishyamuddin said...

areteacar : mari3...hahha..lawa woo..

iqbalhakimi said...

saya org dungun..boleh berkenalan? =D

Hishyamuddin said...

iqbal : hahha..boleh, awak datang la besut..muahahhaa

eiysya zasya's said...

hai blogger tganu.. blogger klate+tganu dtg membaca.. =D


p/s: Saya blogger Kelantan!

::wan fadhilah:: said...

yezza! sya orng besut. duk kt kuala besut.

Hishyamuddin said...

eisya : hahha..bakpo campur gituh?hehe

Hishyamuddin said...

wan : hahaha..kito sekapong..molek2

NuSaNa NoSa 91 said...

yezza~ trg tetap di hati.. tehehehehehe~ ^_^

Hishyamuddin said...

nusana : yeahh...hahaha

NOOR FATIN said...

hye. sy pn blogger tganuu.. hik3!

aNnE said...

erm...abd rahman...hehehe

Hishyamuddin said...

fatiin : haha..bagus...1 negeri...

Hishyamuddin said...

anne : tahniah, anda mmg berani..hahaha

farah hairuddin said...

yeahhh!!ako0 da pergi perhentian and rumah sudin..best wooo..mkn nasi ayam~

Hishyamuddin said...

farah : hahahha...nasi ayam tu la hok sdp..mari la plop..

ANATI SOKI said...

saya blogger perlis!!! saya fllow blogger trengganu ni ye!

chegu abbas said...

ganu kite,,,hihihi,
saya pernah g pulau perhentian best oh...lawa...

Mimie said...

nanti org ganu bawak g pulau kapas,pulau perhentian n pulau redang ok??

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates