Dec 26, 2010

nak jumpa awek part 1

Mail : bro, ade sorang kawan aku nak kenal same ko la bro!
Syam : owh, yang ko gitaw dulu ea?
Mail : yap, budak kelas aku ni, dia ade tengok gambar ko lam mukebuku ko, dia berkenan nak kenal.
Syam : owh, ok, esok aku pon tak de keje nak buat, ok je, janji ade orang nak belanje aku makan nasik goreng same teh tarik.
Mail : ok, dia kompom belanje punye la, sebab dia pun dah lame nak jumpe ngan ko, budaknye baik, sopan santun, rupe paras tak yah cakap lah, perghhh..superb..
Syam : waaa...ok gak tu bro, agak-agak muke die secantik lisa surihani, semanis heliza dan secute hanis zalikha tak?
Mail : haaa..ko rase diorang tu lawa kan? Lawa lagi kawan aku ni, name dia pun dah lawa “ Mariah kari”
Syam : waahh, kenape klasik sangat name tu weyh? Kenape tak Mariah tom yam je? Kan senang.
Mail : ko ni kalau cakap, memang sedap kan, ko jangan kutuk kawan aku ni, ko jangan risau, badan dia tak de nye nak bau kari cam name dia tu.hahaha
Syam : wokeyh, set, esok ko bawak aku jumpe, pukul 8malam..
Mail : ok, nanti aku inpom ke dia, kompom tak tido dia malam ni sebab mau jumpe lu syam.



Pada malam tu, aku punye la epi go laki nak jumpe si minah kari tu, sempat gak berangan. Waahh..ade gak ye awek minat kat aku, beruntungnye aku ni, kalau muke heliza, lisa dan hanis tu digabung, wow, memang sah-sah lawa awek tu lawa dan menawan.....







ngan mate heliza yang lawa ni, campur lak




bentuk muke lisa surihani yang lawa ni..waaahhh..lagi




campur lagi ngan muke hanis zalikha yang manje ni..
huh, agaknye lawa lagi awek tu...



yeaaa...tak sabarnye nak jumpe ni, boleh kenal ngan awek lawa, ala-ala model, dan boleh makan nasik goreng free..
okla, aku tido dulu la ye..

Chaw!!
salam





14 comments:

aNnE said...

jumpalah..wat calon bini~

Hishyamuddin said...

anne : bgus sokongg!!

aRuL aSh.. said...

hahaha
nice bro

Hishyamuddin said...

arul : tq..tgu part 2 nanti..yeahhh

iqbalhakimi said...

aish,..awek aku ada jugak..jangan cari pasal..haha

Hishyamuddin said...

iqbal : hahaha...jangan mengaku!!itu aku yg punya..nyiahahaha

yad'z said...

haha... selamat mencari bakal esteri... huhu

Hishyamuddin said...

yad'z : oh mariah kari..hahaha

umMie said...

haha ,, syam , anyway gud2 luck la ,, ti jumpe jngan lari plak , mner tau cun gile babe bab tuh nak lari , wkakaka

Hishyamuddin said...

ummie : hahahha...pape pon, tgu part 2..hehhe

.:padie_eyla:. said...

uiiihh. berangan seyy. aha. aplod gambaq! =p

Hishyamuddin said...

padie : berangan ni mmg kegemaranku..muahahha

Puteri Iqa Izyan said...

cerita ni tegantung je..
grr...


eyh.tak pasan. baru part 1..
haha

Hishyamuddin said...

puteri :hahaha...nak tahu lagi?bace part2..hehe

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates