Dec 23, 2010

jawapan untuk teka-teki kurang cerdik

sebelum ni aku ade buat teka-teki kurang cerdik
ade banyak jugak la jawapan yang aku terime,
hahaha..korang semua memang best la wa cakap sama lu...
terime kasih ok pade yang sudi meneke jawapan kepade teka teki kurang cerdik tu,


ade ramai jugak yang bagi jawapan yang betul,
sebenarnye ni teka-teki lame, mungkin ramai yang da tau kan,
ok, aku amik 2 orang yang cepat je, sorang laki dan sorang perempuan, adil bukan?



terime kasih sebab sudi meneka..hehhee
jawapan bagi teka-teki tu memang sakit hati, jawapannye "sebab anak dia pompuan"
kalau anak dia lelaki, tak de nye nak bagi name samsiah ni, nanti jadi sutun pulak..

walaupun hadiahnye sekadar link di blog yang tak seberape ni, tapi ni je yang aku boleh bagi, ikhlas..

ok, ade jugak yang memberi jawapan betul, tapi terlambat sikit je, mereke ialah,

terima kasih semua..
korang memang best!!!

chaw..
salam
 



7 comments:

aNnE said...

haha..menarik:)

Hishyamuddin said...

menarik ea?hehehe

Lina said...

eh kira contest ke teka-teki tu sbb jawab jer ingatkan saja jer tanya teka-teki tu hehe...thanx walaupun hanya link tp amat berharga :)

Hishyamuddin said...

lina : due2..hehhe..pape pun salam kenal..ur wlcme..

ADfeez said...

alamak.. x smpat nk tekalah...:P

Hishyamuddin said...

adfeez : hehehe..xpe, nanti lau ade idea, ade lagi..

iqbalhakimi said...

adush...aku kalah =D

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates