Dec 29, 2010

jangan kutuk malaysia sebab laser tu!!!


alif : aku panas telinge la beb, hati aku ni tak yah nak cakap la.
Syam : kenape ngan ko ni? Gaduh ngan awek lagi ke? Alah, ko ikut je la dia beli eskrim tu,  t upon malu, tak jatuhnye saham ko tu.
Alif : aih, ke situ pulak. Aku panas la ade bace komen di facebook sekarang ni, ape nak jadi la.huh. cube ko tengok dan bace ni. 

tekan gambar tuk besarkan   


Syam : wah, sampai macam tu sekali kite kene kutuk, salah kite ke?
Alif : entah la, aku pon pening, dengar kate diorang yang start dulu, tapi kite tak bising, dan ade dengar kite yang start.
Syam :  uhh, tak kan la sebab sorang penyokong, name Negara jadi kutukan..ko tahu tak sape yang buat laser tu? Ko kan ade lam stadium mase tu.
Alif : aku ade Nampak sorang ni, dia yang main laser..tapi tak tahu la.





 Syam : owh, menatang ni pon ade..ape dia ingat penjage goal tu raksasa ape.
Alif : aku ade tanye dia ritu, nape dia datang dan wat camni, dia cakap ade orang bagi maklumat salah, tu dia dating dan bagi laser, ingat raksasa menyamar jadi manusia.
Syam : ape dia ingat ni jepun ke? Mentang-mentang la name “AFF Piala Suzuki : tu bunyi macam jepun.






Alif : tak pe la, tu  semua dugaan pemain kebangsaan kite tuk menang je, janji semua rakyat Malaysia kite sokong pemain kite..
Syam : ko cakap je beb, ko pakai pon baju Manchester united sekarang, tengok aku, semangat, pakai jersi Malaysia beb..hahaha




Alif : eleh, ingat yang tak pakai jersi Malaysia ni tak de semangat pe,ok la.sama-same kite doakan kemenangan Malaysia dan keselamatan pemain Negara kite di indon tu..ko paham-paham la kan ramai orang indon marah kat pemain kite dan rancang buat macam-macam bende..
syam : dah-dah, jangan ko nak start bebel, macam nenek aku dah..aku nak keluar dulu, ade keje jap..
 

Malaysia boleh!!!
gambar didapati dari : www.ohtidak.com dan google image 
sekian, majulah sukan untuk negara.

korang rasa pasukan mane yang akan menang?
bek ko cakap malaysia!!!hehehhe

ok, jangan lak men balas laser ok, jangan gaduh-gaduh dan  jangan dengki-dengki

chaw!!
salam




23 comments:

Aizuddin Hanis said...

insyaallah malaysia mng...klau die main mcm kt bkt jalil mlm ni

Hishyamuddin said...

aizuddin : insyaALLAH..:-)

NOOR FATIN said...

teruk sguh diorg hina malaysia! ish2

insyallah malaysia pasti menang!

Hishyamuddin said...

noor fatin : yap, Malaysia boleh!!!

hans said...

aku berdoa agar harimau membaham garuda sekali lagi di tempat mereka
amin

P/S : Tolong Vote Saya Sebab Saya Nak Menang Buku Nih! (^_^)Y

Hishyamuddin said...

hans : yeahhh..kasi ajar sikit..hehe

zaty luvlianncezzz said...

walo dikutuk mcm2 kita stl lyn org luar dgn baek..hurmmm

Hishyamuddin said...

zaty : yeahh..owg indon pon bersepah kat negare kite ni, tpi xde nye kite nk lyn diorang ngn kutuk2..

auzz said...

bANG, laser sye bang!! klu blh wane biru ek!! hahaha

Hishyamuddin said...

auzz : alaaa..kaler biru dah habis la..muahahahha

nama.aku.lynn said...

moga match ini berakhir dgn kemenangan..aminnnnnnnnnnnnnnnnnn~

zati-zt said...

cuak2..
arapnye MALAYSIA menang..
gudluck team MALAYSIA..!!

http://zt-zati.blogspot.com/
~jom pakat rmai2 tuka prof pic FB jadi kuning..!!
:D

aNnE said...

selekeh ah diorang ni...memang sakit hati baca benda ni..haishhh~

ANATI SOKI said...

diorang mmg kuang ajar.. nak kata bodoh tak boleh kang emo plak. so. kata ja KURANG CERDIK sbb diorang KURANG AJAR. heheheh

Solihin Zubir said...

dasar x dapat terima kekalahan.. haha.. mmg lawak!

hans said...

hhahaha
diorang pakai laser juga
tapi xberkesan
sebab penjaga gol kita mata sepet kut
ekekeke
MALAYSIA MENANG
yehaaaaaaaaaa

P/S : Thanks Pada Kamu Sebab Undi Saya Yer

Nadhirah-chan said...

euforia dorang ni . terlalu taksub dgn benda yang tak sepatutnya . kita malaysia rilek jela . tunjuk yang attitude kita lagi baik :)

Hishyamuddin said...

lynn : da menang!!hehehe

Hishyamuddin said...

zat : da menang!!heheheh..
owh ade gak prfle fb kuning ea?hehe

Hishyamuddin said...

anne : sabor2..hehehe..

Hishyamuddin said...

anati : tau xpe..kurang cerdik atau terlebih cerdik..hahaha

Hishyamuddin said...

solihin : hahaha...dah kalah, nak rosakkan name ngra yg menang pulak..

Hishyamuddin said...

nadhirah : rakyat m'sia mmg rilex, hahaha..bagus

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates