Dec 5, 2010

Blog Baru (2010) Pilihan


Aku nak ucapkan tahniah kepade blogger yang terpilih atau menang untuk blog pilihan malaysia bagi setiap kategori yang ade.
Tiba-tiba aku terbace ade pulak segmen untuk blog baru. blog aku pun baru je 4bulan buat kan,kire baru lah gak kan..


Ok, entry pertame bagi blog aku ni dilahirkan pada tanggal 09 ogos 2010.
nak tengok ke?alaaa..malu la...ok-ok, tekan untuk tengok!!!


entry pertame aku ni dilahirkan pada bulan puasa..cewwahhh..bulan mulia tu..hehehe
oklah ye, aku tak nak mengarut banyak-banyak lagi, lau banyak nanti korang penat nak bace,
bagi sape-sape yang berminat dan berkeinginan nak join,
Tekan untuk join..cepatttt!!!!!




ok,
chaw!!!
salam..


32 comments:

aNnE said...

yo2 chaiyok..haha

nazirulhazwan~ said...

Aku nak join gak boleh??;p

Hishyamuddin said...

anne : yok2..hahaha

Hishyamuddin said...

nazirul : boleh3..jom..hahaha

Nur Edrina said...

good luck . :)

Hishyamuddin said...

nur edrina : tq!!hehehe

AiDa AzRyN said...

gudluck yaw! :D

Izamir Ridzwan said...

gud luck bro

Cik Mulat said...

malu nak join...huahauha...blog tak sampai 3 minggu pon..pada sape yang join..semoga berjaya..

Ain Zulaikha said...

good luck..

Suhami Ahmad said...

gud luck yo syam!

farasakura said...

gudluck juga XD

miyoshu212 said...

gud luck bro0...!

Rifki Fauzi said...

hallo teman,

saya mau minta tolong nich... Boleh nggak..???
Begini...saya kan sekarang sedang mengikuti sebuah kompetisi blog.
Nah, saya butuh support dari teman agar bisa menang,
untuk memberikan komentar pada artikel saya di :
http://rifkifauzi.blogdetik.com/index.php/2010/11/dari-internet-sehat-jadi-hebat-dari-dunia-maya-jadi-nyata/

TERIMA KASIH BANYAK

salam teman blog,
Rifki Fauzi
(weowe.blogspot.com)

Haziq Zainal said...

aku pun join jugak. hikhik

luna qiszara said...

salam ziarah..Luna pun ade join gak ni..gudluck ek.. :)

Azman Roslan said...

terima kasih sebab join..

Queen F said...

good luck! :)

Ainnn♥ said...

ainia dtg dr BPM nihh. folow sini jugakkk :D

http://cakapcakapain.blogspot.com/

♥..cik_mas..♥ said...

gud luck..follow kamu..jenguk dr BPM.. :)

luna qiszara said...

hai..nk terjah sume blog yg ada dalam senarai BPM, hehe..blog sy kat senarai ke3..gudluck eh.. =)

KimiCnoL said...

Salam..goodluck k ;))..
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

titirara said...

tira follow blog ni :)

goodluck k

tira dlm group 6 bernombor 215 ^_^

♫ AMALINA ♫ said...

Follow blog awak !
Good luck eh .
Undi saya di no 74 .
Thanks Dear ! :D

n u r u l f a r i h a said...

wish u besh of luck!! ^^

Matika Love said...

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2010/12/jangan-lupa-undi-nombor-61.html

.::: Princess MOMOY :::. said...

TAHNIAH tercalon di BPPM !
Salam perkenalan. Momoy datang support kawan-kawan
Support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382
MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE di BBPM No. 382 !!

♥ nur ♥ said...

good luck dear..
undi nur kump 4,no. 129
(=

kembatolo™ said...

insyaAllah boleh menang..
gud luck! =)

Jamal Rafaie said...

Semoga berjaya.. ^_^

MiSzy DiaN said...

jalan2 tgk calon2 BPM 2010..
nati karang baru undi..
tahniah + semoga berjaya yaa..
:)

.vna erman. said...

blog walking...follow my blog http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other ;)

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates