Feb 11, 2012

tempahan untung silk screen @ embroidery di two s sprinting & advertising



Assalamualaikum..

dah sebulan blog ni terbiar begitu sahaja. kalau lalang, budak2 lalu lalang bawah tu pun boleh hilang.. 
sebelum ni Two S Printing & Advertising ada bagi tawaran untuk banner, exhibition dan sebagainya seperti entry INI .. kalau ada yang baca lah.. ayat sedih.haha..ok sedih tak boleh nak gelak2 kan..fine!!


sekarang syarikat kami ada bukakan tawaran baru, iaitu untuk memempah baju2 seperti baju koprat atau t-shirt, sekali dengan cop ( silk-screen) atau sulam ( embroidery).. bagi yang nak buat event atau untuk persatuan apa2 memang memerlukan baju ni, lain la kalau ada yang buat event yang tak perlu pakai baju..kannn....ehem2..




haaa..kalau ada yang teringin nak buat baju untuk group korang, tak kira lah kongsi gelap ke kongsi cerah ke, bak sini, meh kami buat..kepuasan anda adalah kepuasan kami..haaa..




No comments:

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates