Jan 4, 2012

Two S Printing & Advertising.. tempahan dibuka!!


salam guys!!

Ada pengumuman penting untuk korang semua, dan pelbagai promosi akan menunggu anda semua selepas ini.. hoyeahhhh...dengan blog yang masih berhabuk, sambil cuci2 habuk, aku nak bagitahu korang yang aku sekarang dah mempunyai business sendiri yang dinamakan two S printing & advertising..Alhamdulillah..


pelbagai tawaran produk dan perkhidmatan yang ditawarkan :

PUBLICITY AND PROMOTION

- BANNER
-BUNTING
-BACKDROP
-BILLBOARD
-POSTER
-FLYER
-STICKER
-NAMECARD
-SIGNBOARD
-WEDDING CARD


EXHIBITION AND EXPO

-BOOTH
-BUBBLE MACHINE
-GIANT BALLOON
-GIMMICK
-SMOKE MACHINE
- SKY DANCER
-BALLOON ARCH


Bagi yang berada di Area kelantan, boleh lah berkunjung di kedai ini di Depan JKR, Jalan Kuala Krai, Kelantan..atau boleh hubungi hishyamuddin 013-6803861 @ syahrul 012-9522407..dan juga boleh email design yang korang nak di two_sprinting@yahoo.co.uk setelah selesai perbincangan...tq!!



berminat? jangan malu2, dan terus hubungi saya ok..jangan malu jangan segan..kalau malu anda rugi...boleh ke camtu? haha.. peaceeeee!!!!






4 comments:

Syam said...

Salam..syam..kalau nak print dalam saiz 18'x24' brape harge ek> Nak wat ala2 poster gitu.

NajWa aNGeLiNa said...

namecard pn ad? mcm mnarik..nk buat tempahan kena call? bayaran?? design nk cri kat mn?huhuhu..design tu buat sndiri pun boleh ke?

Hishyamuddin said...

@Syam

ni dalam inci or kaki eh? kalau sekaki 12 inci..

Hishyamuddin said...

@NajWa aNGeLiNa

bayaran bergantung atas kuantiti yg ditempah..n design, kami blh tlg designkan.. :-)

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates