Jan 4, 2012

kura-kura lagi laju.



parang krapu skundeng marang skeperrrrr!!! sebab kau, blog ni dah berhabuk2..puhhh3!! grrr...
sebelum aku berkata2, aku nak minta maaf dulu kepada pekerja TM! ya, TM!! yang memang tangkas dalam menyelesaikan masalah pengguna..memang tangkas!! syabas!!



Disebabkan ketangkasannya itu, Streamyx atau internet di rumah aku hampir 3bulan tak boleh guna.. aku malas nak menyumpah, tapi aku memang boring menyumpah... !@#$%^&*(*&&*!!!



Berpuluh kali call operator, wat aduan, tapi benda sama yang dicakapnya.. "sabar ye hencek, pekerja kami dah berusaha buat secepat mungkin, 2,3 hari lagi ok..kami dah bawa kes hencek ke kes khas..sabar ye" jap2, aku memang ngah sabar ni, see, aku boleh senyum lagii.. kami tunggu 2,3 hari lagi, atau 2,3 tahun lagi..buat la kerja kau yang kononnya cekap tu!!! piirahhh... bayar tiap2 bulan pun hanya untuk bayar gaji korang, tak dapat perkhidmatan pun tak pe.. kitorang suka menderma... peace !!!






pencuri pon satu.. tak reti nak cari rezeki sendiri ke yang ko curi kabel tu kenapa? menyusahkan!!



5 comments:

Mr Iqbal Abdullah said...

aku pernah exactly situasi sama..kes curi kabel...tp yg sepanjang ko tak dpt online leh radeem rasanya...

ăƒ„Salam blogwalking sini yer baca cite menarik skit...Singgah Blog saya SINI
Review Kopitiam Cina Muslim
Dakwah Versi K-Pop

Nalisa Syahira said...

suruh tm belajar dgn kura kura , hihi

MiszMaryaNe said...

marah betul tu,
sabar..sabar yer hencek..hehe

K's Khairah said...

hahaha. marah bebenor da tuh. hekk

nadz_teyn said...

owh..kes kite same..bukn stakat 3 bulan..dh 6 bulan..sampai gaduh2 dh la..ayt yg xleh blah org TM tu bg.."tau tak 1 gulung kabel tu brape..?16 juta tau..kalo nk baiki umah awak je..berat le.." sabo je la..

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates