Jan 16, 2012

keras kepala punya orang!!



Assalamualaikum semuaaaa!! hyeeee..haha.. tetiba mood ceria ni datang malam ni sebab mood bengang baru je meninggalkan aku tadi..mood bengang ok, bukan mood bangang!!!


apa punya keras kepala punya orang, tak rasa bersalah langsung, ambulance mintak laluan pun tak nak bagi. rilex je buat muka selamba badak duk depan ambulance, konon boleh laju kalau duk depan diorang, boleh langgar traffic light semua. tak fikir ke yang ada orang sakit dalam tu? kalau sebabkan keras kepala kau yang konon laju tak nak bagi laluan kat ambulance akan menyebabkan nyawa orang lain melayang macam mana?



bukan sekali, tapi banyak kali dah aku tengok benda ni, kalau sekali, tak ada nya aku nak tulis dalam blog ni, buang masa.. renung-renungkan bagi yang berkenaan ya..!!

ada berani tak nak bagi laluan?haha




lupakan.. ok, pada sesiapa yang berminat nak tempah banner, banting, event planner atau banyak lagi, boleh like page kami Two S Printing & Advertising . atau boleh terus hubungi saya di 013-6803861. kedai saya di Kota Bharu..




No comments:

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates