Oct 2, 2011

wajib atau sunat bagi password FB kepada kekasih?

eh, tadi aku tengok budak ni duk tido je memanjang, bila masa pulak dia duk update status "saya rindu awak" ni? bela toyol ke budak ni..hohoho


setelah buat CSI Kemamang, baru aku tahu yang awek dia yang update kan status FB tu..pe celop  weii bagi password kat awek?  nak bagitahu yang kau ni setia tak hingat dunia? ok, tarik nafas panjang2, jangan nak marah je, tu dia punya hal nak bagi ke tak nak..tapi elok bagi ke tak?



KALAU BAGI

  1. nanti susah la nak chatting dengan kawan2 lama yang pompuan, nanti dia ingat ada scandal..tak pasal2 kena pujuk beli bunga..erghh!!
  2. jenis aku ni tak suka sangat nak update status FB, so kalau  bagi passsword kat awek, nanti dia  memandai nak update status..sorry  la beb, tu boleh buat waa panas tott!!!
  3. bagi ni bagus jugak kan, andainya kita dilanda masalah besar ke ape ke, ada jugak yang boleh tolongkan untuk deactive FB kita tu kan atau pun tolong bagitahu kawan2 kita tentang kita.
  4. segala jenis projek yang di"setting"kan di dalam facebook diketahui pasangan.. " malam ni abang ada nak pergi ke tempat BBQ ea? nak itot!!" erghhh...HAHA




KALAU  TAK BAGI

  1. hidup senang la tott..tak yah nak sorok2 sebab nak chatting dengan kawan pompuan yang lain.
  2. yeeaaa!! kegiatan diantara kita dan gang2 tak diketahui..tak ada la pening kepala pikir camne nak buat alasan tak boleh ikut.
  3. nanti, pasangan duk ingat kita curang je..yela, online 28jam sehari (ade ke?), tapi GF/BF call tak nak jawab, sebab sibuk duk main game dalam tu..HAHA
  4. kalau tak bagi, camne kite nak mintak password dia kan..nak jugak buat operasi macam cikgu disiplin kat sekolah dulu.. ~tetiba..


kata budak2 muda zaman sekarang ni, "untuk buktikan yang kita ni setia tak hingat dunia, kenalah bagi password FB" gittuuu ke?hahaha.. ( sambil masukkan jari ke dalam mulut, supaya muntah ) HAHAHA




kesetiaan bukan terletak pada PASSWORD FACEBOOK, tetapi padaa HATI.. 
betul tak? kalau tak betul, sila buktikan dalam kotak komen di bawah la tottt...heh2




suka entry ni? eh2, ada butan like la untuk ditekan..



18 comments:

.ain. said...

yesss.. suke conclusion kamu tu. ahakssss !!

sarah hanafiah said...

yelah lepas nih kiter kasi password twitter je haha

Cik Dbarie:) said...

I loikee , HAHA ;)

Run Away said...

baik tak yah bagi ar...kita pun kekadang nak juga nak gurau2 manja gan owg lain kan..nanti kalau dia tau merajuk lak...;d

K's Khairah said...

suka entry nih. huehehh. for me, xbg pn xpe je. tp klu bg pn, xslh rsenye. xbrmkna kte mragui ksetiaan dia kn. well, depends on each couples jgk r. :)

♥BELLALICIOUS♥ said...

xpyh bagi la. bru couple kot. bkn kawin pun. org kwin pun ade privacy sendiri. apetah lg yg couple :) ni based on my experience la. better jgn bg. dia hanye menyusahkn dua2 belah pihak and pihak2 yg tak berslh

Eyda Dania said...

ala..xpyh bgi r..xkn r member fb nk cemburu...pkir positif r..kwn2..jgn cemburu sgt..=)

pudenz said...

xde wajib xde sunat... ngado2 je nk bg kt awek..hahah...takot sgt awek tu larii...hadoii...

Elie Lily said...

kalau diri sendiri jujur, tak yah la kasi..tapi kalau bg, nampak macam takut bini pulak!hahha

POSH76 said...

perlukerr....yang penting honest

GreenAppleKu.com said...

Haram! haha..

haney said...

its not cool when u share ur fb password. haha

fyra roslan said...

pantang bagi password kat org . hahaha . mmg menyusahkan je. LIKELIKELIKE :)

Cik tikah said...

pswrd x akan cik tikah bg. kat pakwe ke, fmily ke. smua x bgi. hehe..

BeaN MorENo said...

kekasih je pun buat apa nak bagi...

ctk said...

hehe..kitOrang share password...sush gk nk cye, asek menyibuk je..hahaha...tp xpelah, in case lau adew bende xbetol, bOley la dia buang,.hehehe

maT Joe said...

adoiii... awek mintak... x bagi, pastu x reply msj... hadoiiiii hadoiii... tp aku xnk bgi sbb aku ada fanpage byk business...
susahh...jemmmmm ni...

maT Joe said...

msalahnya x bg password... x reply msj... jemmm... xnk bgi sbb bayk fanpage so ada business... takut ada efek lain kan... alahai cane ni...

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates