Oct 25, 2011

special promotion..photoshoot jom!! murah jer babe, siapa cakap mahal?

Assalamualaikum semua...

aku yakin dan pasti lah ramai yang menyimpan keinginan nak posing ala-ala model dengan berphotographerkan oleh photographer yang amat mahir.. tapi, mesti keinginan tu korang buang jauh-jauh kan sebab mahal nak buat ni semua..sedeyh!!


tapi tak apa, meh sini aku nak ubat duka korang tu..alaa bucuk2..  percaya atau tak kalau aku kata dengan adanya duit tujuh puluh sembilan henggit di dalam poket korang tu, korang boleh berphotoshoot geli geleman ala2 model.. korang boleh la berguling ke, meniarap ke hape ke dalam masa 45minit.. hyepp!! sorang jer ok, kata potrait..



  • Price RM79 only
  • White studio photoshoot with Aizul Marcello and team
  • 45 minutes session, unlimited shots
  • This promo valid until 28th October 2011 only, bookings can be made by the date
  • Laman Seri Business Park, Seksyen 13 Shah Alam



aku tak nak cakap banyak la..korang pergi la studio mana sekali pon, tak akan dapat harga ni.. 28th October 2011 last ok..kalau korang reserve booking and make full payment, korang boleh buat photoshoot korang sampai december 2011..sempena pembukaan EyeStudio Photography.. rugi jer kalau tak amik peluang semurah ni.. pendek kata, menangis air mata darah la!!!








tipu la kalau ada yang tak kenal aizul marcello ni.. dia satu Malaysia pusing amik gambar ok, tapi sekarang dia buat promosi gila baben murah, korang tak kan nak tolak camtu je kan? so, apa nak tunggu lagi? masa tak tunggu kita la babe!haha.. moh la kita ramai2 jom!! like fan page eyestudio ni EyeStudio Photography dan booking secepat mungkin kalau tak nak menangis!!



hyepp!! bukan itu saja.. EyeStudio Photography juga menyediakan pakej untuk macam2 event..perkahwinan, convocation,  pertunangan ke dan macam2 lagi..boleh je booking, tak kira daripada negeri mana sekali pon!!







mahu tak tertelan air liur tengok gambar lawa cam gitu haa? udah2, tak yah nak tunggu lagi ok..jom ramai2 berphotoshoot ala-ala model, tak kira la nak verangan nak jadi aizul marcello ke, aaron aziz ke, ramli sarip ke.. 45minit tu masa korang, posing sepuas hati ok.. semua geng2 photographer ni teramatlah sempoi, dan korang tak akan merasa malu di depan kamera tu nanti..!!


"jangan nak lepaskan peluang di depan mata"



6 comments:

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...

woohooo macam menarik kan..boleh join ka?

cik yuki said...

wahhh bestny ..

ahsfantasy24 said...

Menarik ~~
tp kte da jauh.. adei ;(

Royalti:
1. Aku tak rela dia buat kau macam sampah.
2. Memang sakit bila terpaksa melepaskan kamu pergi.

ibnuismaini said...

Aizul tu from Melaka, kan?
Wah, knp buat jauh dah ke Shah Alam sana.... hu3..

hazanis said...

menarik!!..:)

Yumida said...

sempat jg pose2 ms graduation tu erk..congrats...

follow sini

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates