Oct 22, 2011

blogger ni buat aku terharu.. terima kasih!!

Assalamualaikum...


yeaaa!! dapat header baru..  amacam? lawa kan? dah lama tak pakai header baru, asyik duk tukar yang lama je. nak edit tak pandai..ni lah masalahnyer aku, tak kreatif, macam mana nak maju..heh3..




cepat jelez cepat jelez..nanti aku bagi upah gula2 sugus sebijik untuk dua orang..haha.. header yang menarik dan lawa ni datangnyer daripada empunya blog dinky wink myravea .aku yakin, pasti, dan sure termasuk kompom korang semua kenal kan3..eleh, malu2 nak ngaku, tampor kang!!



terima kasih kepada beliau kerana menyediakan header yang lawa ini untuk aku yang kerdil ini.. bejuta-juta terima kasih.. siyes terharu!! sebenarnyer aku nak tempah header dengan dia, tapi memandangkan aku tak ada lagi gambar dan idea untuk buat header, pastu dia bagi header ni.. ayyaakk..malunyer..




blogger ni banyak baik laaa..walaupun dia ni femes sangat2.. hadiah daripada blogger katanya.. buat aku terharu la weii.. sambil menitiskan air mata.. jom ramai2 ke blog dia..yeaayy!!!






7 comments:

myravea said...

huwhuw..same2 :)

Sorry simple je header ni..thanks for this entry yek

izamin said...

bestnye dapat header.. :) kih3.. leh share ta nan kite?? hahahaha...

blog-tips-kurus said...

amboii bahagianya diaaaa..... :-)

Puteri Iqa Izyan said...

ecece.. suke lettew~

huhu

pudenz said...

untong lah ade org nk maen bg2 ...
hahah

K's Khairah said...

header lawa ! like3. :B

SANDRA AZWAN said...

pandai myravea buat....simple and nice!

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates