Oct 21, 2011

alam realiti ke alam maya..

sebelum ni, aku ada post pasal dari alam maya ke alam realiti kan? tak caya? huh, kurang asam, tekan sini .. sekarang ni, aku nak cakap alam realiti ke alam maya..terbalik pulak kan..heh3..  maksud di sini, sebelum ni duk gurau di alam realiti, boleh la kalo nak sepak terajang ke, memang kena la, tapi sekarang, nak sepak dah tak kena, sebabnye, di alam maya, kita tak boleh nak body contact..heh3..



dipendekkan cerita yang memang sudah sedia ada pendek ni, sahabat aku ada buat satu blog, ke sebuah blog ea? lantak laa..  dah lama dia nak buat blog ni, tapi masa yang tak mengizinkan..ceh!! bajet sibuk macam wakil rakyat mu nih..pirahh... tapi sekarang, kitorang sudah berjauhan, cuma boleh berhubung di alam maya jerr...




blognya yang bernama CCTV Kuala Lumpur... seorang photographer yang sedang gigih mengasahkan bakatnya supaya lebih tajam dan menjadi yang terhebat diantara yang terhebat..heh3... jom ke blognya.. http://cctvkualalumpur.blogspot.com/





seorang yang handsome dan rajin.. sekarang ni, dah bising di Kuala Lumpur, di mana, makcik2 sedang bergaduh mulut dan bertumbuk, disebabkan si Pa'an ni.. bergaduh untuk jadikan dia menantu..haaa.. kau ada orang berebut nak buat menantu cam tu?



"jom berkenalan dengan empunya blog tu.. meriahkan lagi dunia blog..heh3"





5 comments:

pudenz said...

uish..makan ape tuhh..muke fokus abes...huhuu

NURUL ASHIKIN said...

bagus punya sahabat.. siap promo.. last sekali lelong ekekekek

ain dzaya said...

hot nye pa'an nie rupenye!

✿ YaYa ✿ said...

new blogger.. :)

Puteri Iqa Izyan said...

die mmg hensem. boleh ah aku knl2 ngn die. haha

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates