Sep 15, 2011

kenapa blogger perempuan lebih ramai daripada blogger lelaki?

semua bangunnnnnnn.... Assalamualaikum cikgu..haha


wa'alaikumussalam, sila duduk semua murid2, pandai benor ye kamu semua ni..tetiba pulak terasa nak jadi cikgu, tapiiiiiii tak minat la..heh2.. kalo aku jadi cikgu, tak tahu la macam mana agaknya anak murid aku..


ok, sebelum tajuk aku lari lagi jauh sehinggakan ke negara Johor..sejak bila johor tu negara? lantak lah, aku malas nak padam dah, nak taip je ni..tadi aku meninjau blog-blog anda semua dengan muka serius, perasaan ingin membaca aku hari ni menjadi2 seperti kucing jantan mencari kucing betina utk mengawan.. aku bukak dashboard, masuk ke blog yang jari aku rasa nk tekan..tiba2 terpikir, eh, kenapa blogger perempuan lebih ramai daripada blogger lelaki?





tiba2 pendapat ni datang ke kepala hotak aku sambil tersenyum kegembiraan..


  1. perempuan lebih suka menulis berbanding lelaki..lelaki  lebih suka habiskan masa dengan bermain game dan berhibur..ok, aku pon lelaki, aku pon suka game.haha
  2. perempuan ni suka kongsi cerita dia, dia makan apa, dia buat apa, kuar dengan BF dia, bla bla bla, tu dia buat blog, boleh la kongsi ramai2..tapi bukan semua blogger perempuan suka buat entry pribadi camtu..peace yaw!!
  3. perempuan suka membaca..buktinya novel setebal nibong tebel tu pon diorang boleh habiskan dalam 2,3 hari je, ini kan pulak entry yang pendek, kacang je babe..


pendapat ni la yang datang bertandang ke kepala hotak aku ni..aku tak tahu pulak bagi korang macam mana kan..rambut semua kat atas kepala, tapi pikiran kita tak sama..yeah...





12 comments:

Freaky said...

aku main update jah.. haha x update rasa x aman

aku said...

pompuan ni suka buat life die complicated..supaya die leh tuka status kt fb,'its complicated'.haha

Zamri A. said...

Pompuan suka cakap sbb diorg banyak mulut. Lelaki bnyk fikir sbb diorg bnyk kepala. Wahahaha! =)

(sorry, just blogwalking!)

Brilliant Marjan said...

setuju dgn no 2 point last tu..

Mish Apple said...

tak suka baca life orang . tapi suka baca sesuatu topik .

blog-tips-kurus said...

sebab depa ada laptop/gajet yg sewaktu dengannya + rajin + suka berkongsi.. (>.<)

Eyda Dania said...

sye setuju ngn awk..hehehe...laki ni ssh nk taip blog..cm awk gk kn..=p

Hidayati said...

Blogger lelaki pon ramai aper. Tapi tu lah.., orang perempuan ni selalunya banyak idea. Tu pasal kalau dia tak tulis blog.., dia boleh membebel sehari suntuk. Hahahahah....(eh bole ke buat ayat macam tuh?)

Apex said...

lelaki dah pupus agak nyer... ngee~
emmm.... pelik2...:P

Alia Natasha said...

winkwinkkk . orang pompuan kan suka membebel . dan orang perempuan kan ramaiiii :D

Cahya Qasehnya said...

erm... okey, sy sokong 70% point2 di atas. :)

Mawar berduri said...

toin toin .. kali ni blogger perempuan dtg mengomel :P hihi

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates