Sep 27, 2011

blog lelaki dan perempuan ada perbezaan ke?

Asssalamualaikum semua saudara dan saudari..berdirinya saya disini, kerana tiada kerusi..dan kita kena memastikan kampung kita sentiasa bersih daripada apa2 kotoran sekalipon..ok poyo jap.. sebelum ni aku ada buat entry pasal kenapa blogger perempuan lebih ramai daripada blogger lelaki kan? kalo tak tahu, pi baca dulu!!!


selama aku buat blog selama lebih satu tahun ( dengan muka yg inginkan penyepak), aku dah boleh tahu dah perbezaan diantara blog blogger perempuan atau wanita dengan blog blogger lelaki idaman malaya..ade ke?luu ingat sama? haaa..lu taraa tahu..ini dragon yang bagitahu gua..meh sini meh anak2..




BLOG PEREMPUAN
  1. blog si manja atau awek ni memang nak comel je kan..warna lembut2, warna pink, ade bunga2..awww...
  2. biasanya, tapi bukan semua la ni, blog perempuan lebih suka letak gadget banyak, contohnya, cursor ada nama diorang..betol tak?hehe
  3. banyak blog perempuan yang suka letak gambar banyak2 kat tepi sidebar tu..
  4. perempuan ni selalu update blog diorang..percaya x? sebab diorang suka kongsi cerita

BLOG LELAKI

  1. blog lelaki biasanya simple je, buat yang basic je..gadget2 semua diorang malas nak letak.
  2. segelintir lelaki suka membiarkan blog diorang ni ada sarang labah-labah..contohnya, aku..haha
  3. lelaki biasanya suka update entry dengan info2 semasa, dan tak ramai yang suka update pasal peribadi..aku? semua campur..sebab tu nama tentang-tentang!!!
  4. kalau perasan, penulisan blogger lelaki ni, kasar sikit daripada perempuan kan? contohnya, celaka, gila dan lain2 tu tak dipakai sangat..aku? semua aku hentam, sebab tu semua dari hati..haha


so, nampak tak perbezaan diorang ni...kalau masuk je blog tanpa tahu jantina pemilik pun, kita dah dapat tahu apakah jantinanya melalui sifat2 dan perbezaan di atas..tak percaya?anda terai...dan kalo ada lagi perbezaannya yang korang tahu..sila kemukakan di komen dibawah ok..







suka entry ni? boleh la tekan likeeee!!heh3



5 comments:

Cik tikah said...

betol2.. setuju bab yang pmpuan suka update blog. hahaha..

Hidayati said...

Eh! Ader bakat jadik nujum. Tapi memang betul lah.

Shaherah said...

yup.. mmg ade beza.. heheh.. shera pun dh tahu beza dh.. tp ade gak blog macam lelaki.. tapi pemilik nyer perempuan..

Nurulbadiah Lai said...

setuju sgt!

pudenz said...

tol2..sokong... ahah

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates