Aug 3, 2011

Zackzukhairi, anda ditangkap...!!

penat balik keje, aku capai kunci ferrari aku untuk berjumpa 2 orang blogger femes di Mc'd Dungun..
sape jer yang tak kenal Iqbalhakimi dan Iqa .. aku pasti ramai yg mengenalinya..kalau tak kenal, pi kenal2 dengan diorang, dijamin berpuas hati..



balik je dari tempat tu, pada jam 12.30 malam, dengan muka mengantuk gila, dan niat untuk tido, aku nak lah online jap, bukak FB, Blog, dan Twitter..gila banyak aku main..sosial nak mampus!! tetiba aku rasa nak bukak nuffnang aku..tengah duk godek2 tu, tetiba aku tengok sorang mamat ni, cam pernah aku tengok je nama dia ni..dan nafsu gembira aku tetiba datang..




Zackzukhairi, anda ditangkap!! dengan itu, aku nak ucapkan beribu terima kasih sebab sudi singgah ke blog aku yg serba usang ni..tetiba ayat sedih..damn! tak sedih la giler!!!...




zack baru je ditangkap, sebab profile dia berada paling hadapan..mana kau mahu lari haa? meh sini meh, aku nak jumpa sangat ngan kau zack.. aku belanje kau minum air, tapi kau bayar..nak?




sah! memang zack.. abang besar masuk waa punya blog la...lutut gua sudah ketar2 ni...gua sudah cuci tangan la bro..tetiba..



terima kasih otai @ abang besar yg sudi singgah ke sini ya..pintu blog ni sentiasa terbuka untuk abang besar, walaupun blog ni tak sehebat blog http://zackzukhairi.blogspot.com/ .... dan juga terima kasih kat korang semua yg sudi menyapot (support) blog aku yg serba kekurangan lagi ni.. ayat macam wakil rakyat tak? jangan lupa undi aku ya..hahaha





14 comments:

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..gilo r..zack masuk..aku nak check gak r =P

Nizam Ijam said...

terbaik la.. femes tu zackzuhairi..

Affan said...

owh haha. agaknya die pun blogwalking gak tu

iqbalhakimi? cam kenal je blogger artis tu kekeke

K's Khairah said...

waa..berterima kasihlah kpd si tukg promote. ;P

cik tikah said...

nape aku x kenal zack tuh sape. haha...

cheqwa said...

puyooo,besnya zackzukhairi masuk sini...tahniah..kekekeke ^_^

Zura said...

rase d hargai bila blogger femes masuk blog kite...dulu dia aktif ber b.w...skrg bz kot..

nadia fatihah said...

fuh,,jeles la pulak.. :P

Edy Ramanov said...

salam. edy dah follow kat sini. jgn lupa singgah ke blog edy ya. selamat berpuasa

Puteri Iqa Izyan said...

untunglah die zack singgah sini. =P

akoo_toomey said...

speechless !! omo :)

Qaseh dalia adelia said...

uwaaa nak jugak ..cek dengan secepat kilat hahaks

Wanie said...

hehe..bangga tu..zack ni bkn nak dtg blog wanie pun..huahuahua

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

wah! dasyt ah..bertuah lah..zack dtg komen tak? ke sesat tumpang lalu je..kehkehkeh >.<

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates