Aug 11, 2011

Aman Wan...aku minat Vlogger ni...

pada suatu hari yg suram, aku melayari FB dengan muka yg masam ibarat cuka getah yg sudah luput tarikhnya. jari aku meluncur laju untuk menekan anak panah ke bawah bagi melihat semua status yg kawan, musuh, family, nenek, atok, jiran aku postkan..




tetiba..aku tengok satu video yg seorang manusia post..bergolek aku suka..cilaka, sakit perut aku.. ehh, bad mood aku dah hilang rupanya..aku tak puas hati, aku nak tahu jugak siapa yg bertanggungjawab melakukan video ni!! tak puas hati sama luu!!!






haaa..iklan ni la yg aku taip tadi!! ( sambil gesel2kan kaki ke lantai ).. nak sama seperti KL Gangster, tapi ni versi lawak pecah perut..   watak utama Aman Wan ( Abang Tembam ).. muka ada iras2 Aaron Aziz, tapi versi tembam... ni kuat makan Choki- Choki la niiii...jom tengok video dia yg lain lagi..


Saya(aku) Aman WAn



Definisi "KACAK" pada budak darjah5





Adakah Anda Kuat Berlakon? - usikan pocong







semuanya best waa cakap sama lu olang..ini brother memang pandai bikin video.. kalau nak jenguk blognya pon boleh http://7aman7.blogspot.com/ dan ini fan pagenya AmanWan (official) ... lakonan dan video dia buat ramai yg suka hasil seninya..Tahniah abang tembam atau abang tam tam..haha.. waa sokong luu punya hasil seni...!!






9 comments:

Freaky said...

hahaha ni memang lawak punya terbaik

K's Khairah said...

bes la jugakk. ske yg iklan gangster tuuuu. haha. tp stil xleh kalahkn matluthfi. ;B

Rtp Farra Arisha said...

serius lawak kan.
yup, he's just look alike aaorn aziz ;)

bukankosong said...

aku suka yg iklan komik n salah faham masa chat tu

lawak gilakssss

Bro Framestone said...

Bro xmampu nk buat vlog cam tue...

Bro stand alone punye vlogger... buat video pakai hp cikai je...

sendiri tangkap or mintak orang keliling tolong tangkapkan

fahmie firas said...

Best Entry Ni
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.

http://fahmiefiras.blogspot.com/

hyazz said...

hahahha..memang keras perut jelatek gangster nih...

hamzah ian said...

haha.. mmg lawak

Kyra said...

hahahaha.
memang terbaik ahhhh.
lawak gilaks!

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates