Jun 27, 2011

tulis blog nak cari kawan bukan musuh...

sukanyaaa ada blogg...hahaha, tetiba kepala otak ni bertukar jadi sewel jap..jap je ok..haha
dengan ada nya  blog ni, kita boleh tulis apa je yang kita nak tulis, janji, tak ada unsur fitnah, nak jatuhkan maruah orang lain ok? jangan gadoh-gadoh, tak baik...tulis blog tuk cari kawan, bukan nak cari lawan..
hah? ape yang aku merepek ni? lantak!!ahahaha





sekarang ni, makin ramai yang nak bikin blog..bagus lah, makin ramai yang suka membaca kann..
motif dan tujuan berblogging tu,  atas diri masing-masing..jangan salah guna ok? nanti aku potong 18, baru kau tahu apa itu erti penyesalan ( dialog dalam KL Gangster ) hahaha...ok dah!!! gua bukan nak gadoh! gua nak tulis entry jer...






dengan buat blog, kita boleh kenal ramai orang dan boleh buat kawan..ye dok? sebelom ni kita duk baca je blog dia, lepas tu kita komen-komen entry dia, dan dia pon datang ke blog kita, dan kenal-kenal..boleh kawan..kawen pon voleyh..hahahah....jap, jangan nak gatal-gatal boleh tak?? jangan nak ngorat sangat la..kalau nak sangat, ajak aku sama la!!hahaa




ok sudah..ni ada kawan aku pun minat baca-baca blog ni..dia ni dalam kategori silent reader bak kata orang putih yang kaler kemerahan tu sebab kena sun burn..hahaha..aku voleyh je bantu yang aku mampu, yang tak mampu tu memang tak boleh nak tolong la kan, nanti tak pasal-pasal aku sebar ajaran sesat..




selepas suka baca-baca ni..dia pon nak jugak try menulis...jom la kita  ramai--ramai pergi ke blog mereka ni, bagi semangat dan kenal-kenal, baca-baca apa yang patut, yang tak patut jangan dibaca..hahaha














jom kita pergi jalan-jalan ke blog mereka ni...kenal-kenal kawan blog yang baru ape salah nya kan...jom, nak tumpang kuda aku tak? hahaha...cepat-cepat, kuda aku dah nak habis minyak ni..jommm!!!




ingat!!! tulis blog nak cari kawan bukan musuh!! berhati-hati apa yang kita tulis tu..jangan main tulis, elak dari sakitkan hati pembaca atau blogger lain...



chaw!!
salam


8 comments:

Beyz ShEE said...

heheheh..thanks kawan sbb tolong promote aku nyer...

CikYana(",) said...

Boleh2
Skrg jugak cikYana terjah blog dorangggggggg

:))

saiazuan said...

hppy blogging :D


latest work
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html

blog-tips-kurus said...

ooo... sesi memasarkan blog yek? jom! jom! :-)

akoo_toomey said...

aiyokk.. malu jadik. belog x cantik :)

K's Khairah said...

blOg saye mane blOg saye ? xnk prOmote blOg sy jugak ?? ;P

Beyz ShEE said...

to akoo_tomey..bash nyer pon xcomey gk...nk berguru ngan din pahni...heheheh

sergeant keroro said...

terjah jom!! XD

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates