Jun 16, 2011

tak kira, anak dara ke, tunang orang ke, bini orang ke, semua aku tak peduli..tapi aku bukan playboy!!

haaa....bapak jahat tajuk aku kannn...baca tajuk cam playboy @ buaya darat je kan.
stop!!! jangan pikir aku camtu laaa..aku tak cakap masak-masak lagi, eh ade ke cakap masak-masak?lantak!


sumber



dasar buaya yang duk atas darat! tak cukup dengan sorang pompuan, nak tambah yang lain lagi..haha, ayat ini bukan ditujukan untuk sapa-sapa ok.aku tuju untuk buaya darat ni je!!hahaha...





ok, tajuk kat atas tu pasal keje aku je pon laa..macam yang aku dah bagitahu dulu la dalam entry INI, sekarang aku keje bahagian "Front Office"..so, memang keje aku dan aku kena belajar la cara untuk buat  reservation, check in guest, check out guest, dan banyak lagi la, kang aku citer kang panjang pula!





jadinya, bila ada orang yang call, aku angkat je la, dan jawab la semua yang diorang nak tanya tu..pasal harga bilik ke, harga diri ke..haha..pertama kali nya memang rasa malu dan takut tuk jawab call tu, lagi-lagi bila pompuan yang bercakap..(dalam hati gatal)hahaha...sekarang aku dah berani dan aku tak kira anak dara ke, tunang orang ke, bini orang ke, semua aku tak peduli, tapi aku bukan playboy! hahhaa..







dah memang kerja nak wat macam mana, nak marah aku sebab borak ngan awek ko? haa..marah la, sape suruh awek ko call tempat aku keje..hahaha..pape pun, praktikal sekarang ni memang terbaik la!!!best!!



tu laaaa..orang suh masuk pukul 7 pagi, pukul 6.30 dah ada kat sana..kan dah boring, tak ada motif, masuk toilet, amik gambar..dah la amik gambar cam pompuan!hahaha..tu maknanya aku bukan buaya..heh3..



sudah la...ramai sekarang yang ngah gilakan citer Nora Elena..aku pon..haha..jom layan video ni..


chaw!
salam


9 comments:

Freaky said...

haha rilek din. chill :D

K's Khairah said...

wah2..pndai amek gmbr skang..haha..btw,,ske gmbr tuuuu.. ;P

blog-tips-kurus said...

K suke tu. fiwitttt!! keep it up! :-)

salina sayang said...

wow. ade jugak orang tanye pasal harga diri ek?? hahaha. tak pernah jumpe agi. =p

cik husna said...

selamat berpraktikal..

ape motif amek gambar depan cermin tue?haha...peace ^_^

Rtp Farra Arisha said...

ish title kemain lagi hottt :) haha.

Anonymous said...

www.hishyamuddin.com is my favorite site now!
[url=http://www.buzzfeed.com/ufcfan/how-to-download-from-youtube-1aqh]how to download from youtube[/url]

vampire's lovex said...

hahahha.... gambar last tu kira bukti kukuh arrr ko bukan buaya???


kah kah...

Mimie said...

haha,kalo awek mung baco ni..mau meradang ati dia..hahaaha.

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates