May 12, 2011

Tolong jangan tekan SPAM di Facebook!!


jangan klik la wei jika kau orang yang bijaksana..tu namanya spam..habis wall FB aku penuh dengan benda alah ni haaa...




ni aku nak marah ni, tangan aku dah lenguh dah nak delete menatang ni semua..mesti korang pun sama kan? ngadap depan laptop tu, duk tekan delete benda ni je...





dah3, aku nasihatkan kepada semua, jangan mudah terpedaya dengan benda-benda ngarut camni ok..ni semua spam je, menyusahkan je kot...





hahaha..banyak jugak aku tengok post di facebook yang menyumpah dan marah kat spam ni..sorang tekan, semua friend dia yang kena. bayangkan kalau 200 daripada 500 friends kita yang tekan, fuhh..penuh la weii wall FB ni...





JANGAN TEKAN LAGI!!
chaw!
salam...




7 comments:

Rtp Farra Arisha said...

itu laah pasal, nasib baik tak press apa2 pun kat wall fb tu! sistem fb senget for awhileeee kot...

Rara Farah said...

AAH...MEMANG KENA..PATUT LA SAMAPI BERPULUH-PULUH NOTIFY MASUK....

coretan lia iqmalia said...

tak tekann..memang menyampah laa senang ckp..haha

shams said...

tak tekan..
juga mengalami nasib yang same..
jenuh nak delete..

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha. aku boikot jugak mark ni karang =.='

Khuzrin Kamarudin said...

Ramai yang tekan sebab takut.. entah ape2... semak weh...

cucu umie said...

haha..emamg semak pon..nk bt mcm maner..kne terima jeah spam tu wujud,,,

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates