May 19, 2011

praktikal : department pertama aku

lapor diri je, terus HR Manager bagi aku masuk department "Front Office".

sumber


kat atas tu bukannya gambar aku, mana sempat la nak amik-amik gambar lagi, dah la aku kena keje malam sampai pagi..adoi...buat bodoh je la kat depan tu, tapi sekarang masih lagi sempat online..hahahha..ada aku kisah? aku boring la weii....





baru berapa hari keje, aku dah jumpa macam-macam ragam manusia, hahaha..ada yang boleh buat aku gelak je, dan ada pulak yang buat aku nampak dia besar kecik besar kecik je..tapi, sabor-sabor!!!
aku akan amik ini semua sebagai penguat semangat aku untuk lebih maju ke hadapan..bapak skema ayat! rasa nak lempang je muka aku sendiri.





meh siapa je yang nak datang ke hotel ni..jemput2...aku belanja, dengan syarat, korang bagi duit korang dulu kat aku ok?  hotel mana? cari sendiri, aku tak nak bagitahu..hahahah



chaw!!
salam





5 comments:

Freaky said...

praktikal doh ke din ? wat molek deh :)

Menyayangi Binatang

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

prektikal molek!..haha

ekgi buleh belanje aku makan kat hotel =D

auzz said...

bang,nk booking bilik GM1204 deh..lusa sy check-in.hahaha

bunga said...

betul ni nak belanaj..ahha..booking satu..haha

K's Khairah said...

hahaha..update jugak :P

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates