May 29, 2011

jom layan gambar kekasih hati aku, hilang stress...!!





letih baru balik keje pon tak habis lagi wei, lau aku tido kang, tak pasal-pasal malam ni tak boleh tido dah, mampus nak gi keje pagi esok..oleh itu, aku mengambil langkah bijak untuk tak tido, untuk menghiburkan hatiku yang lara ini ya..bukan tengok video ke hape ok, tapi tengok gambar!hahaha





gambar awek aku la, ape aku kisah? kekasih hati pun nun jauh di sana..hahaha..sekarang kekasih kat dungun ni tak jumpa lagi la..so, tengok dan layan je la gambornyer..


sumber
lawa tak gambar kekasih hati aku?hahaha...kekasih hati yang aku tak penah jumpe lagi selama ini..hahaha..tapi sempat je borak lam twitter..hak3..




hahah..dah3, jangan nak berangan lagi!!! heliza memang nak kat aku, tapi aku saja je tolak dia..hahaha..
gambar yang aku duk layan tadi tu gambar kekasih hati aku yang lain, dari dulu sampai sekarang, jenis ni la yang menjadi pojaan hati aku, anda stress? tengok la gambar ni!!!



sumber






mata warna lain sebelah tu weii..stok ni susah nak jumpa ni, korang pergi la kat pasar ikan mana-mana sekali pun,, memang susah nak jumpa..kalau jumpa, bagitahu aku, post kat aku, aku nak bela!!


sumber



aku suka belang-belang tu haa..macam rimau pon ada la. haha, yang ni memang geram aku tengok!! tak dapat bela rimau, dapat bela menatang ni pon jadi lah!!!


sumber



mata dia tu haa...dah nak tercabut..dapat kat aku, aku korek buang mata dia ni, tarik lidah dia tu..haha, gila kejam lau wat betol-betol..!!

sumber
yang ni memang lawa corak bulu dia ni..ni satu dalam sebilion ni design cam ni..limited edition la! kau ingat kereta je ade limited2 ni? corak dia pon bentuk cam kucing jugak, dia gi mana-mana pon memang ada teman la..aku nak kucing ni!!!!

sumber
sexy gila menatang ni, tapi bagus ni la satu-satunya kucing yang menutup auratnya..kucing lain? bogel je, tak tahu malu betol..bikin malu ja!! siap pakai gincu lagi menatang ni, ntah jantan ke betina ni..hahaha..
jangan la cakap kucing pon ada yang jadi bapuk!!! nanti ada kucing yang kena penyepak ngan aku tak pasal-pasal..hahaha


ingat kau je ada blog? haha, hencek kucing pon ada..diorang celik IT ok, walaupon diorang ni di antara kucing kebanyakan, dan bukan kucing parsi yang bulu cam karpet tu..dapat yang tu, buat lap kaki pon sedap tu..hahaha..






ni lah keje aku bila aku bosan dan serabut, search gambar kucing, dan gelak sorang-sorang cam orang gila..ada aku kisah? sem lepas aku ada bela sekor, walaupun tak la selawa kucing hencek Aizul Marcello tu, tapi aku sayang dia..nama dia kalut, sebab perangai dia ni kalut nak mampus, geram nak tampar je!!





Anda stress? tertekan? jom ikuti hobi saya ni!!! search gambar kucing, bukannya awek!hahaha
kucing kekasih hati aku!! jangan korang sakiti diorang ok!


chaw!
salam







7 comments:

cheqwa said...

ha,...cheqwa ada kucing yg mata lain sebelah tu..bulu dia lebat!tapi kene kidnap..hua :'(

AKUE EYQA said...

kekasih hati km0 itu kakaq kiter...hehhheeee

emeera asnary said...

kucin.. kucin kt kmj ape kabau? arap arap suka nga tuan baru! hehe ;)

blog-tips-kurus said...

jgn sakiti kucing & jgn terdetik pon nak sepak terajang mereka. binatang lain pon kena sayang juga.

*1st time jumpa 'corak kucing pada kucing' tu. Subhanallah..

Puteri Iqa Izyan said...

muehehe. aku suka tgk kucing yg limited edition tu. mau mhl gila babeng tuh ^=^

Amanda Sasha said...

comel macam nak gigit2 je!!

comeseefirst said...

kucing no 4 corak tompok dia mcm kcing ak dlu. yg kucing main komputer tu tak leh bla ak tgk,hahah. dgn lidah dia yg terjelir tu. haha..

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates