May 10, 2011

Fast Five memang terbaik.


korang dah pi tengok movie baru , five 5?
kalau belum, elok lah pergi tengok, sebab anda akan berpuas hati..haha..promote ni, nak tunggu Kongsi pun tak keluar lagi, layan je la Fast 5 dulu...


sumber
bagi aku, cerita ni best, walaupun aku ni tak pandai sangat nak menilainya..hehe..masing-masing punyai minat dan pandangan tersendiri kan, tapi hati aku mengatakan puas apabila habis tengok filem ni.. "The Rock" pon ada woo...gagah perkasa kesemuanya..oppss, jangan pikir nagetif ok!hahaha


sumber
sumber

sumber



sumber




nak tahu bagaimana ceritanya? elok la korang pergi tengok sendiri ok..aksinya pun hebat weii..masa diorang larikan peti besi tu memang terbaik bagi aku, habis satu bandar huru-hara sebab peti besi yang diorang tarik tu...dah3, nak tahu lebih lanjut, pergi tengok dan hayati sendiri ok!!! ni website untuk fast five movie : http://www.fastfivemovie.com/


chaw!!
salam..


7 comments:

Freaky said...

aku tgk tadi gop.. bestttt

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

aku dak tgk ag..tp ramai cakap best ..xpuas hati gni..huhu

Mfs said...

macam best je..ermm..kena gi tengok kat pawagam neh..baru gempak

hyazz said...

tggu tengok kat astro jer nanti... takdak masa nak p pwgam la..huhu

annenyss said...

tak terasa nak tengok pong. hehe

Izamir Ridzwan said...

suka jugak tgk citer ni.. 2 kali pi tgk kt pwgm.. best sgt

Solihin Zubir said...

nmpk mcm ada babak the rock bertumbuk ngan vin diesel je...
ada tak? mesti sempoi kalau tgok diorg bertumbuk.. heheh..

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates