May 14, 2011

Bro Framestone memang terlampau! huh..bikin gua panas je!!



kenal tak muka laki yang pakai baju merah ni? tak lah handsome sangat aku rasa, kacak tu ada la kot..entah, aku bukan gay!!hahahaha....




Bro Framestone memang terlampau la! huh, ni memang bikin gua panas ni der!!! kang tak pasal-pasal aku bakor je dia ni..ish3, tak elok gaduh-gaduh..rilex...kenapa aku cakap Bro ni terlampau?


1- semua orang sukakan dia..ish, memang terlampau kan? kes ni aku yang terlampau,
ok ape semua orang sukakan dia, berkawan biar ramai..damn!! aku yang kena..

2- Bro ni peramah, tak sombong..tanye je pape, dia akan jawab, dalam FB dia pun,
kita komen dia akan reply..tak caya? nah korang cuba sendiri ni
 BroFramestone In Da House ( fan page), ni pula Facebook dia..
korang akan tahu, Bro memang terlampau mesra! jangan pikir nagetif!hahahah

3-  last, Bro memang betul-betul terlampau, huh, ada ke patut buat entry pasal 
Bro Framestone? dia memang terlampau. dan cakap sape yang tak puas hati ngan dia
boleh buat entry pasal ni..adoi la, mana la ada yang tak berpuas hati, yang dengki tak tahu la.
walaupun aku baru je kenal dia, tapi dia memang baik, sudi tolong kita..tak caya? 
hah, aku cakap korang asyik tak percaya, Bro cakap baru korang nak percaya? terlampau ni!!



sudah3, tak elok bergaduh antara sendiri, sebaiknya berkawan ramai-ramai, berkapel biarlah ber'empat', berkawan biar berjuta-juta, biar sampai penuh memori talipon ngan no kawan-kawan..hahaha...



bagi sape yang belom kenal Bro..ade ke yang belum kenal? okla, boleh ke blog dia http://www.broframestone.com/ ...  blog dia pun di antara blog yang paling aku minati..

pssst : bro, jangan terasa..peace!!!hehehe

chaw!!
salam





7 comments:

Bro Framestone said...

ada pembetulan...

couple biar ramai...

kahwin limit biar 4 je...

cik mot said...

hukhuk.. ske entry ni.. yup.. even sy br je kenal bro.. n bro xkenal sy pun.. tp dia baek.. sbb sy penah tnyer dia beberapa soalan n dia reply je.. :).. bydaway.. follow la blog sy yer.. hee even xmenarik mane.. as u said.. berkawan biar ramai.. :)

simanis said...

salam kenal...dari bro bingkai batu hehehe...

Solihin Zubir said...

terlampau mcm tu xpa..
jgn mcm pramugara terlampau dhla.. heheh..

Anonymous said...

suka la entry ni...

asybedazzle said...

tu terlampau biasa2 je, haha.
best kalau kena promote macam ni :)

SyafzMagz.com said...

betol tu...broframestone memang peramah orangnya... apa yang aku tanya, dia layan je

SyafzMagz.com

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates