Apr 17, 2011

tolong!! aku dah mula naik bengang ni...

bengang ku rasakan...adoiii.....
ok, dipendekkan cerita yang dah memang pendek ni, aku bengang sebab tiap kali aku update entry baru, mesti lambat gila kuar pasal entry aku dalam dashboard...aku update entry baru pasal adverlets petang tadi, tapi sekarang dah malam, tetap jugak tak timbul-timbul..camne blogger lain nak tahu aku dah update lau camni..hadooiiii..



tetap nan ado..camno? kadang-kadang amik masa sampai 5jam baru keluar..ok, kalau aku update pukul 11malam, dan keluar pukul 4pagi, berapa ramai je yang online masa tu..adoi..tapi dia ni ikut mood kot, kadang-kadang cepat..maybe sekarang ni datang bulan..damn!!!






sebelom ni aku ingatkan disebabkan dengan kod layout blog aku, tapi sekarang dah pakai yang lain pon, sama je perangainya. dah la tak boleh nak reply komen-komen yang ade kat entry aku..huhu, rasa bersalah pulak bila ade blogger yang tanya soklan tapi tak boleh jawab lam tu, bukan sombong ok..!!!






so, kasihani aku...sape-sape yang tahu cara penyelesaiannya, tolong bantu aku ok? bagitahu aku camno nak solve benda ni...nak update banyak kali lam sehari pon tak de mood!!!problem ni dah lama aku hadapi, aku pernah bagitahu dalam entry aku yang bertajuk masalah oh problem..


kalo tahu, bagitahu ok?
chaw!!
salam


3 comments:

Mra Mastura said...

aku pn lambat gak entry naik kt dashboard. xtau cemana nak solvekan.sorry >___<

annenyss said...

aiyoksss ~

Redbloodsnow said...

Err...tak pernah lak aku terkena gnie. so blur gak nk tolong. hehehe

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates