Apr 18, 2011

tenangkan fikiran, sediakan senjata, dan selamat berperang..

musim berperang dah nak dekat ni, ramai yang sekarang ni sedang menyediakan senjata yang cukup, dan menenangkan fikiran. ada juga yang menenangkan fikiran di kampung macam aku, yelakan nanti dah tiba masa nak berperang, dah tak boleh nak rilex-rilex dah..tak gitu?








nampak tak ketenangan aku? ape ke hebatnye korang lau boleh nampak ketenangan dalam kepala hotak aku ni..ahahaha...oklah, senjata yang aku maksudkan kat sini ialah, ilmu penuh di dada..bia sampai muntah sebab terlebeyh ilmu kat dada ni, bia dada jadik besar sebabkan ilmu..hahaha








dan berperang yang aku maksudkan kat sini, peperiksaan akhir sem..ceh, bapak skema panggil camtu, panggil final sudah..ok, berperang yang ni kalo tak cukup senjata yang cukup, kita akan mati jugak tau, ok, kalo perang betul-betul cam kat luar negara tu, tak cukup senjata, kita akan mati ditembak, tapi berperang yang ni, tak cukup senjata tu, kita akan repeat..hah, tambah la ko satu sem lagi ye!!!









aku takut woo final sem ni, sebabnya gap dia tarak ada...hari ni ade paper, esok pon ada lagi. mahu jem kepala hotak lau camni.cuma ada 2 paper yang ada gap, tu pon hanya 1 hari..huh..apsal la kejam sangat jadual sem ni, sem last ni la yang paling takut sebab semua susah-susah, tambah pulak dengan nak elak daripada repeat..okla, GOOD LUCK untuk semua student yang dah nak final tu ye!!!!doakan aku..!hehe
habis final, baru aku update baru!



chaw!!
salam


8 comments:

annenyss said...

fighting.michinggan mane?huahua
gud luck :)

cik pooh said...

gud luck...:)

K's Khairah said...

owez pray 4 u..gd luck ! ;D

Filippo said...

gud luck ekjem

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

gudluck syam!...aku seminggu jah exam..ada gap sehari setiap paper..hehe

mira said...

wish u good luck!!..
i believe u can do it !!
;)

shams said...

hisyamuddin..
selamat berjuang tuk kesekian kalinya..
(erk bapak klasik bahasa..)
saya pernh rasa exam takde gap..
mase tu 5 ari stret pagi petang ag..
semua paper pulak hard2...
so
mg pernh rase muntah sebab da bace bce buku tu..
tapi tu semua kenangan kan..
so just survive..
moga terbaik buat kamu...

Liza @ Adzriel AB said...

selamat berjuang. harap jgn jem pulak nanti

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates