Apr 20, 2011

dah ramai rupanya yang dah jadi rakyat Malaysia

ramai rupanya yang minat nak jadik rakyat Malaysia sekarang ni kan.
bangga betul aku sebab dah memang dilahirkan di Malaysia..hahaha
ok2, ni antara yang dah berjaya masuk ke Malaysia, dah ada I/C dah pon..


sumber

pergh, untung la orang sabah ni, dapat jumpa Mr.Bean ni..ahaha..aku pon nak gi sana lah cari hencik kacang ni..boleh gak merasa naik kereta mini dia tu haa...


sumber
cehh..patut la sekarang ni Kuala Lumpur dah aman daripada raksasa kan, sebab Ultraman pon dah jadik rakyat Malaysia sekarang..sape-sape yang dah jumpa Ultraman ni lepak kat shopping complex mana-mana, boleh la bagitahu aku ye...


sumber

Encik Patrick pon ado la..hahaha...kalau dia ni keluar jalan-jalan mesti ramai je budak yang serbu dia ni, entah-entah korang pon sama kan?hahaha...


sumber

Sponge bob pon tidak ketinggalan la nak jadik rakyat Malaysia ni..malu-malu pulak gambar dia ni..kalau aku jumpa ni, nak jugak try sentuh badan dia ni, sekali nampak macam keju...haha..sorry hencek sponge bob!!!




tengok!! ramai yang dah jadik rakyat Malaysia, kita semua patut bersyukur sebab dilahirkan di negara yang aman ni..
entry ni sekadar santai-santai, jangan pulak yang amik serius ye!!


chaw!!
salam



14 comments:

K's Khairah said...

muehehaaa..ngek.. :P

Ayuni said...

hm, kreatif saper yg edit tu....

nur onie said...

en.sponge shame2 muke dye..haha
en.ptrick gk r hpt dk malysia..lalaa

annenyss said...

tu lah kan.owner belog ni je yg indon.wawawa joking.

aNaYaNa said...

haha..hengat apor la..kartun2 tuh rupernya..adoi..

cikk EME :] said...

Salam..
whoa.. ramainya yang jadi warganegara MALAYSIA.

yang FEMES plk tuu.
moh kiter BAKOO jea.
akaka :)

Solihin Zubir said...

i/c sponge bob plg istimewa sbb satu2nya i/c yg snap gambar smpai kaki.. heheh..

Redbloodsnow said...

hahaha..mcm². org sabah rupanya en. kacang kita tu ea? hikss :P

naem glizzy said...

sy suke otromen!!!

cikgu fiQ said...

justin bieber ader x?
ahaha!
follow me ye kaLu sudi?
http://simpleasfiq.blogspot.com/

za petrelli said...

kelakar... he he he

Siti Aniza said...

muahahaha..kelako2..

hamzah ian said...

ultra pun ado.. hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

maka, dengan itu kita haruslah bebrbangga jadi rakyat malaysia. haha

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates