Apr 1, 2011

best ke kalau ada blog?



"best ke kalau ade blog? aku tengok cam susah je, kena menulis je, ade ke orang nak baca?"



ape yang korang rasa? best ke ade blog ni? hahaha..soklan macam ni mesti korang pernah dengar kan? mesti ade di antara kawan korang yang tak boleh nak menghayati jiwa korang ni tanye pasal ni..cehh..hobi aku, ikut aku la weii..ko ape sibuk?hahaha..sekali aku lesssiinggg kannn...


sumber




lex luuuuu..jangan la marah-marah...!!!bagi aku, ade blog ni best la jugop..blog ni sekarang dah jadi cam laman sosial yang lain, cam facebook, twitter sume tu.,kebanyakan orang dah ade daaa..jap-jap, aku list jap kenapa aku cakap ade blog ni best..



1- ade tempat untuk kita bercerita tentang macam-macam perkara
2- dapat jumpa kawan baru..aku bukan masih tak cukup kawan, tapi lagi ramai kawan lagi bagus laaa... sume suka berkawan kan? kucing pon suka berkawan gua cakap sama lu olang!!!!
3- dapat kongsi macam-macam cerita dan berita terkini..laju je kan korang update pasal berita hangat. bagus3 boleh aku bace haaa...
4- berpuas hati sebab ade yang baca tulisan kita..bangge ke? aku rasa korang pon tahu kan ape perasaannye..




aku bagi 4 je sebab aku cakap best ade blog..yang lain, ce korang citer pulop kat aku...







2 comments:

Mish Apple said...

best!! tapi xtaw la pasaipa!

annenyss said...

best . tengok orang reveal their secrets . hahaha

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates