Apr 17, 2011

Adverlets la pulak.....

hayyyaaa..aku dah tukar majikan la, sorry la ok, majikan aku sekarang company lain pulak, kalau dulu tutttttt, tapi sekarang ni adverlets pulop..heh3..



sumber



aku tukar adverlets pulop sebab aku nak kelainan..boleh ke alasan camtu? kira boleh je lah ok..hehe
aku dah lama pikirkan benda ni, sekarang baru boleh tukar ni,  aku tengok dah ramai blogger yang dah tukar kepada adverlets ni, antaranya, mr. handsome kita,  I.R. handsome ke?hahaha..






adakah aku merajuk dengan company lama? jawapannya mudah je, aku tak merajuk, tapi aku nak cari pengalaman ngan company lain pulop. kalo sesuai ngan aku, aku akan teruskan, kalo tak sesuai, aku akan kembali ke sisi mu ye?hehehe..






oklah, aku tak mau cakap banyak-banyak lagi, aku dah cari banyak info pasal adverlets ni..setakat ni, aku rasa aku boleh pakai..pape pon, kalo ade pape korang boleh la gitau aku ok?
jom ke blog I.R tengok entry dia pasal adverlets..


chaw!!
salam


10 comments:

srikandi cinta said...

pe yg best dgn advertlets ni?

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

err..aku masih mampu bertahan..hehe

Freaky said...

aku pon pakai advertlets jugop kat blog shoutmix. haha

ezny said...

hihihi, sama la kite =)

Izamir Ridzwan said...

huiyo.. geng advertlet ni.. heheh yer advertlets oke.. tp jgn klik sendiri, diorang tahu

Rahmad said...

dh tukar company dh..hehehe..

paihujey said...

salam..nk tnya..nak pakai advertlets ni ada pape syarat x??sbb setahu sy at least setiap hari blog kena ada 100-200 UV..betul kew x??tq

Solihin Zubir said...

company lama yg dimaksudkan tu nuffnang ke? heheh..
nmpk menarik jugak adverlets ni...
tp xleh curang lg sbb nuffnang tgh ngam ngan aku skang.. haha..

Aida Omar said...

adverlets best gak..cepat masyuk dari heartbeat. baru daftar je dah ada untungnya..jangan click sendiri suda. :)

Redbloodsnow said...

psstt,,akuuuu gak yg still stay setia dgn nuffnang. tak mau duakan dia...hahaha. lariksss :P

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates