Mar 16, 2011

sebab-sebab kenapa aku dah lama tak update blog

masuk je blog aku ni, tengok entry sama je yang keluar kan? tak de ke entry lain,
macam blog orang lain, entry baru mesti ade je kan...rilex la, aku masuk gua jap, aku pergi menuntut ilmu dengan si penunggu gua...hahaha..nak mampus wat camtu...


sumber



tengokkkk!!!awek aku dah marah ni..ish, mampus aku nak pi pujuk pulak ni...huh, pujuk esok-esok je ah..ok sayang?hahahaha





dah3, jangan layan kepala gila aku ni..sekarang ni aku dah jarang update blog la..bukan aku tak sayang blog, tapi ade sebabnya..jika diberi lisa dan blog, akan ku pilih kedua-duanya...hahahaha...




aku nak gitaw sebab ni..bace ok? tak nak bace sudaaaaa..hehehe



1- sebab aku tak sempat, tak cukup masa..
2- sibuk dengan event yang group aku akan buat, jumaat ni..convoy for charity..
3- sibuk dengan assignment aku..yang memerlukan masa yang banyak, keje luar..adoiii...
4- bila dah penat, aku akan tido, so, tak dapat la nak online..
5- entah, aku dah blur, bile penat, otak tak jalan..tak keluar ayat nak update, cehh..macam nak tekel lisa surihani je aku ni..aku kenal sangat lisa tu, dia je yang tak kenal aku..huh..




aku mahu tidurrr..baru je pulang dari  kuala terengganu, ade keje kat sane jap...
adoi...esok kena pergi sana lagi...




ceh, sape la yang buat aku jeles ni...best pulak aku tengok dia tidur..
siap ngan silang kaki lagi..aku bakor nanti kang!!!!


sumber

dah ah kau miow...nanti tak pasal-pasal ade kucing yang terbakar..

chaw!!
salam


5 comments:

annenyss said...

kucen..haha..oh lisa..

Freaky said...

haha comei miau tuhh

miss husna said...

kem salam kat awek eah..haha :D

♥NuR SyAFiQah♥ said...

huhu..tu la psl...busy gak dlm 2 minggu ni..

join fesco x??hehe

♥shin chan gurl♥ said...

haha kucen atau lisa :P

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates