Mar 8, 2011

kenali besut dengan filem Hikayat Merong Mahawangsa

aku nak tengok filem ni...sape nak join aku? jom, aku belanje, duit korang..

sumber
kompom best la filem ni, sebab KRU yang buat, kalau aku buat? lagi sedap rasenye...
2 tahun lepas aku sempat tengok pengambarannya di Pantai Bukit Keluang, Besut Terengganu..
perkampungannye memang terbaik la aku cakap...siap ngan kapal lagi, gajah..terbaik...





ramai budak-budak kat sane yang dia amik berlakon, aku pon dapat tawaran, lumayan beb dia bayar...
tapi, waktu tu aku dah nak masuk semester baru...kacau tol..jadi lanun je kot..ceh, ingat muke aku ni cam lanun ke...sampai hati..!!!

sumber





sebenarnye, yusry memang nak amik aku jadi pelakon utame, tapi takut je nanti artis lain tak boleh cari makan..so, terpaksela aku mengalah kan?





so, jom kite tengok filem ni ramai-ramai, boleh je kenal Besut ni..hahaha
filem yang ditayangkan di beberape buah negare ni dilakonkan oleh ramai pelakon yang power dari Malaysia dan luar negara.....


sumber
jom kite tengok ye, yang nak belanje aku, jangan lupe ok?hahaha
selamat berpawagam...keh3


chaw!!
salam


7 comments:

iqbalhakimi said...

haha..yusri nak ambik aku la..tp aku ada dungun masa tu..

Tok Esah said...

dia nak maek aku lah!!! tp mase tuh aku tengah bersunat kali kedua!!! ahahha

farah hairuddin said...

perghhh..yeke kt bukit keluang???sye dah pergi sne!!wajib tonton la filem ini...jom sudin jom!!

ecahjahed said...

tumpang tny.. bila keluar ek cita ni kt wayang ? :)

hamzah ian said...

lokasi besut rupanya...

annenyss said...

hikayat2..alamak ai..haha..

Corat-coret said...

haha..ksian ye kt plakon utame.,..pastue bile lg mau jd plakon utme...? =p

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates