Feb 22, 2011

terima kasih semua sebab pulihkan semangat aku..korang memang best!!

yeah, baru-baru ini aku diputuskan semangat oleh blog ini sampah..teruk..close ur blog
aku rasa down gile masa tu, tiba-tiba je pikir kan, "betol ke blog aku ni sampah?"

sumber

wah, mendalam rasanye. hina gila rasa..sampah tu kot, kotor..nak banding dengan blog aku pulak..
perghh..rasa cam nak tutup je blog ritu..sedih..

.

tapi, JUNOIR!!ko memang berani lah ye.sebab berani kutuk blog orang lain, link blog ko tak tunjuk pon kan, ko ni memang hebat kot, sampai boleh komen pasal blog orang lain, siap boleh hina lagi..


tapi, Alhamdulillah, semangat aku ok bila bace komen-komen dari rakan-rakan blogger yang lain.
korang memang terbaik dan bagus sangat sebab bagi komen yang boleh menaikkan semangat aku lagi..


aku teramat-amat hargai korang semua, kalau tanpa korang, mungkin aku down dan tutup blog ni.
korang memang terbaik..dan ade jugak yang marah-marah kat si junoir yang hebat sangat-sangat ni.


lupakan saje si Junoir yang memang hebat kutuk orang je ni..aku mahu teruskan berbloging cam dulu-dulu je selepas ni...betul kata blogger yang otai-otai, sampai satu tahap, mesti ade lalat yang hinggap kat blog kita dan buat kacau...


terima kasih dan aku cukup terharu dengan korang semua...korang memang blogger yang best!!




chaw!!
salam


7 comments:

aNnE said...

sama-sama..haha*perasan ;p

amiramukri said...

lupakan je dia . buang masa fikir benda tu .

K's Khairah said...

haaa..akhirnyaa..igtkn xnk hupdate trOs da blOg dy..ngeheh..

محمد فاءيز said...

cayala bro!!!respek sama lu...:)

Ayuni said...

biarkan je dier, ntah2 dier lg sampah...

naem glizzy said...

aha memang la mule2 down kan.. tapi peduli la orang nak cakap ape.. macam blog org yg kutuk awak tu cool sgt je? wth la kannn...

suri solehah said...

salam..akak pun masih baru dlm berblog ni..tp..adat dunia ni macam2..sampah ke apa ke..yg penting kita tak kacau orgkan huhu

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates