Feb 19, 2011

masalah oh problem...

merujuk kepada entry mat rempittwitter, dan aku sudah pening, semenjak daripada lahirnye entry-entry tersebut, aku sudah tak balas komen-komen korang..



aku bukan sombong dan aku bukan sengaja!!!!tapi aku tak boleh nak balas lah, ade masalah teknikal sikit, aku sendiri pon tak tahu lagi ape yang jadi dengan blog aku sekarang ni...tak jumpe jalan tuk selesaikannye lagi..



kalau dulu nye blog aku ade masalah dengan tulisan di blog tak keluar seperti entry INI, sekarang yang lain pulak yang muncul...masalah yang dulu aku tak buat pape pon, selesai dengan sendirinye..ajaib betol la, system ni nak mainkan aku ye, keluarkan entry dan ngadu kat korang baru dia takut..huh..


rasa nak merajuk kejap ngan blog ni, kenapa kamu buat aku begini hah?arghhhhh...
oklah, aku rasa lebih baik aku menyendiri dulu kejap tuk ambil mood yang lebih baik...

masalah ooh problem


masalah betul la, nak reply komen tak dapat, keje pon makin banyak dan susah, arnab aku pon dah mau lari rumah..bela kucing pon merayau je keje nye, baru je mandikan, dah nak keluar mau cari pakwe..gatal betol, mentang-mentang dah wangi..


ok, chaw untuk termenung seketika..
salam


7 comments:

Freaky said...

huhu saba din

aNnE said...

padan muka hehe

Ayuni said...

hm, mesti ader sbb tu....

Solihin Zubir said...

heheh.. sabor! harus tenang!
blog ni kdg2 mmg gila skit.. heheh..

Aku Dan Teksi said...

Mesti ada masaalah problem...jng mare.

Amiey White said...

selalu ada problem macam tu gak kadang2 error nak post sewel google

Puteri Iqa Izyan said...

huhu.aku penah jugak jadik cmtuh.
refresh balik je.
tp ekceli bile dah jadi cmtuh, komen tuh dah di hantar sebenarnya.

xtau lah betul ke tak. tp kalau ikut pengalaman aku lah. :P

p/s: banner HB dah ade baru.g cek kat HB akaun.comel :D

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates