Feb 23, 2011

Heliza Helmi artis peramah la...

wahh, aku minat la heliza dari dulu lagi...sejak dia dalam AF lagi..
minat suara dia, dan mata dia..wahhhh...besooo...hehehe

sumber

aku ade baca di blog-blog lain dan terutamanya blog Bro Ben Ashaari yang heliza memang rapat dengan blogger...pernah dia join gathering blogger dan siap keluar jalan-jalan dengan blogger lagi, antaranya cik epal.
nak bukti?kejap ye, pinjam gambar ngan cik epal ni..

sumber

aku pon banyak kali jugak terbaca dalam entry blogger-blogger lain yang heliza ni memang tak sombong,  rilex je...tweet dia pon, boleh je balas dan tegur-tegur...


aku pon ape lagi, baru je buat tweet, tak tahu nak tegur sape malam tu, aku try la tegur Heliza, nak tahu betul ke heliza boleh balas tweet peminat dia..apo lagi, aku try la, bagi salam je pon, dan tanye kabar...dan beberapa jam selepas itu.....




ini lah hasilnye....dan selepas tu, aku memang tahu dan yakin sangat-sangat yang heliza ni artis yang baik dan peramah...sape yang berani cakap heliza sombong? meh sini aku tarik telinga yang bagi tuduhan camtu..


bagus betol ade artis yang camni kan...siap boleh join  blogger lain lagi..bile la agaknye boleh ketemu Heliza jugak ni..keh3...


semoga artis lain pon tak sombong dan baik cam Heliza ni..aku ade jugak tweet artis lain...tapi....hahahha


ok, chaw!!
salam


12 comments:

aNnE said...

down to earth.haha

amiramukri said...

yeay ! Heliza mmg baik plus rajin tweet dgn peminat !

iqbalhakimi said...

cayalah..aku tweet awat dia xreply ek?..hurm..aku suka mata dia...hehe

cik EPAL said...

heliza memang frenly and cute =)

Nur Liyana said...

memang baik pun heliza..dh la cntik....

adwafarahin said...

cute oh!

nazirulhazwan~ said...

bek2 sket, awek aku ngn ujang tu

Anonymous said...

btol tu die mane de sombong elok jer..peramah cik heliza nie

farah said...

btul2..heliza mmg baik sgt..lngsng x sombong..gila2 kot perangai dia..
:)

Solihin Zubir said...

arghhhh... i luv her so much!
knapala aku tinggalkan dia dlu.. ;-p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ermm dia mmg tak sombong...

Zura said...

waaah..dpt yweet dr heliza..minat tgk mata dia..besoooo..

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates