Feb 8, 2011

dapat update jap, gunakan masa update dengan sebaik mungkin.hehe


aku rindu kamu,
aku sayang kamu,
aku perlukan kamu,

kamu yang sentiasa menemani aku,
kamu tempat aku melepaskan apa saja yang terbuku,
yang ku sayang hanya kamu,

sudah lama aku tinggalkan kamu,
kamu bersendiri tanpa sinar di wajahmu,
keceriaan yang dahulu sudah tidak ketemu,

kini aku datang dengan malu
dengan penuh perasaan sayang dan rindu,


oh my blog, maafkan daku kerane dah lame tak update sebab kesibukan dan kebizian..
entry ni saje je aku buat sementare aku ade mase jap nak online...
tinggalkan jejak korang olait, untuk aku menjejaki korang semula nanti..
seeloknye tinggal di kotak komen..


oklah, aku nak merayau-rayau jap,
nak blogwalking, dah lame tak blogwalking.hehe

sumber

jom ikut aku gi blogwalking..yihaaaa..
chaw!!!
salam.








12 comments:

aNnE said...

sikit tak nak jiwang lak an dgn blog..muahaha

Hishyamuddin said...

hehhehe..keh3..hahahha..hiihihihi..huhuhuhu

K's Khairah said...

ngehh..jOm terjah ! blOgwalking same2 yOkk.

garfield88_aini said...

mati2 ingt jiwang dgn makwe...
tetiba dgn blog pulak...
macam2 hal...
huhuhu...

Ayuni said...

tomeynye bear!

Hishyamuddin said...

@K's Khairah


jommmm.hahahha

Hishyamuddin said...

@garfield88_aini

heheheh..jiwang ngan sume bende pon blh..keh3

Hishyamuddin said...

@Ayuni


comey ea?amik la

shamsiah shamsuddin said...

bagus..mengambil kesempatan dalam kesempitan waktu...
selamt jalan2

Semarak Api said...

btol2..bile ade ms update entry mst grab gk ms tu tuk blogwalking.hehe

.:padie_eyla:. said...

har har. jom2!

hyazz said...

alamak.... jiwang la

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates