Feb 9, 2011

Blogger terhebat

bangun je pagi tadi, tengok tarikh, 9 haribulan 2, hari rabu, macam ade je yang patut aku buat hari ni.
oh, baru teringat, nak beli kosmo...

habis je kelas, terus beli kosmo dengan berbekalkan duit satu ringgit Malaysia..
aku terus bawak balik kosmo tersebut balik ke rumah,
sampai ke rumah, belom sempat tukar baju, aku duduk di ruang tamu, tengok isi akhbar tersebut,
dan cari ape yang aku nak cari, dan jumpa..
ini lah dia...


kurasakan something

wah, abang Eqbalzack dan blognye kurasakan something masuk kosmo....hebat seyh..
ape lagi, baca sampai habis, dan terus capai handphone, sms kat abang Eq ucap tahniah..


memang hebat, blogger masuk akhbar, dan ramai lagi blogger yang sudah masuk akhbar dan majalah,
Ben AshaariAizul Marcello, dan ramai lagi yang dah masuk, mereka memang hebat..


tahniah kepade semua blogger yang dah berjaya membuktikan yang buat blog ni bukannya membuang mase, tapi dapat kongsi pelbagai info dan cerita yang berguna....






21 comments:

eqbalzack said...

salam syam..terima kasih buat entry utk abg eq ni..
abg eq tertarik dgn last statement syam...
memang betul! blogger perlu ada sesuatu yg boleh di kongsi.
adalah lebih baik isi entry yang berilmiah dan bukan cerita kosong...kan?

Hishyamuddin said...

@eqbalzack

salam...sama2...entry tuk bagitahu yg blogger ni bukan saje2 je nak buang masa wat blog..tapi ada kebaikannya..
betol, sama2 share info lam blog ni, dan bukan citer yg ngarut2..

aNnE said...

beliau sememangnya hebat :)

Hishyamuddin said...

@aNnE


yeahhh..amat bersetuju..

Ayuni said...

tulah, lg ske lepas blog tu bertukar bhs, hikhik...

khaifaiz said...

org yg hebat.. semestinya hebat.. huhu

Mimie said...

puyoo.Tahniah zack!teruskan menulis.utk si syam plak.pe lagi,next hang la masuk news~

Hishyamuddin said...

@Ayuni

hehehhe..betol3

Hishyamuddin said...

@khaifaiz

hahaha..jom same2 jadi hebat..hehe

Hishyamuddin said...

@Mimie


hehehhe..insyaALLAH

K's Khairah said...

haaa..cpt2..sy tggu muke awk as a blOgger kuar paper lak pasnih..ikut jejak abg Eq n c aizul tuh..hehe

Hishyamuddin said...

@K's Khairah

hehehhe...ntah dpt x..

.:padie_eyla:. said...

muke aku ngan akhbar tu macam jauuuhhhhhh lagi je an. hak3

ahsfantasy24 said...

blogger da jadik ala2 artis
da skarang nei..hehehhe..

Terjah anak mata:
Amaran, untuk wanita sahaja!
Holiday: Kau suka naik basikal?

khairunnisa ♥ said...

oh, ku rasakan something ^__^ mereka memang berjaya tari pembaca di dunia blog ni :)

blog-tips-kurus said...

kosmo memang ade segmen khas utk blogger. mari bace kosmo:-)

* tuan blog ni pon berpotensi;)

Solihin Zubir said...

pergh! siap sms tu.. nk jugak nombor abg Eq.. eheheh..

garfield88_aini said...

Beliau terbaik...!!!

Jannah Miho said...

x lame lg blog tentang-tentang plak..yoshhh! XD

bardboo said...

bila turn kita plak masuk paper ye? hehe...

Jom Lawat Blog Bardboo

eqbalzack said...

blom sempat nak reply komen semalam..walaupun abg eq bercuti hari ni...

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates