Feb 10, 2011

Blogger ini memang peramah

kesibukan dan kebizian yang semakin hari semakin pening telah melanda,


sumber


nasib baik aku dapat luangkan mase jap nak bukak blog, tapi masalahnye tak dapat pulak nak blogwalking.
dapat online kejap-kejap je..kasihan bukan?heheheh


tak blogwalking bukan bermakna aku dah tak ingat kat korang ok?

minggu lepas sempat jugak aku berjumpa dengan seorang blogger ni yang kebetulan datang ke Besut..
keje kitorang hanye lah borak-borak dan tukar-tukar cerita sambil mengenyangkan perut dan menghilangkan haus..


blogger ni memang peramah, kitorang jumpe wat pertame kali, tapi macam dah banyak kali jumpe, pelbagai cerita yang terlintas, akan dikongsikan..




ni lah header blognye, aku yakin yang korang dah kenal blogger ni, dia dah dikenali ramai kot..
ok, sape-sape nak ke blog nye, sila TEKAN SINI..


Iqbal memang blogger yang peramah, bagi yang dah kenal dia, memang akan merasainye.
dah lame nak update pasal aku jumpa iqbal ni, tapi sekarang aku sedikit busy, sekarang baru ade mase jap..

chaw!!
salam





12 comments:

nazirulhazwan~ said...

CELAH MANE PERAMAH NTAH!HAHA

LITTLE SIST said...

bagus ye org mcm tu? x menyombong,,

Hishyamuddin said...

@nazirulhazwan~

hahaha..peramah la..nok jupo demo pulok ni..

Hishyamuddin said...

@LITTLE SIST

bagus3..hehehhe

K's Khairah said...

saye?saye??xnk jmpe saye??
:P

aNnE said...

peramah?hahassss

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

nk terjah la blog beliau...

Hishyamuddin said...

@K's Khairah


hehehhehe...

Hishyamuddin said...

@aNnE

kenapa?

Hishyamuddin said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)

sia2..kene terjah tu..hehe

iqbalhakimi said...

GRRR..naz..saje cari pasal ni..haha

syam: hehe..trimo kasih sb buat entri pasal gathering kito tu..lepas ni jupo dungun plok deh.. =)

Hishyamuddin said...

@iqbalhakimi

hahaha..bereh2...
balik dungun rojer ah..hehe

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates