Feb 20, 2011

blog ni teruk..sampah..close ur blog..

mungkin hari ni baru aku tahu kot..
blog aku ni sampah...

ok, tadi tengah aku mood baik punye nak blogwalking, tiba-tiba aku rase cam nak tengok shoutbox aku balik,
yela kan, kot-kot ade blogger yang tegur aku, aku nak la balas balik..

tapi, mood aku hancur! bila tengok shoutbox yang camni kat blog aku..



katanye "blog ni teruk..sampah..close ur blog"...perghh..sampai camtu sekali dia cakap, niat aku blogwalking tuk rapatkan hubungan dengan kawan blogger lain, bukan untuk menghina dan cari gadoh..

ok, aku tak tahu dia ni sape, blogger atau ape..sebab aku tekan link dia, dan terus masuk ke sini..



kenapa perlu hina blog orang lain untuk tarik perhatian blogger masuk ke page ini..
aku tak tahu lah, kot-kot dia ni memang guna ayat camtu tuk masuk ke blog lain jugak..



adakah memang blog aku teruk? sampah? dan harus ditutup..hemm..
baru je semalam pening kepala dengan masalah ini, mood baru nak elok.yang ni pulak datang..


oklah, kalau blog aku memang betul-betul teruk dan sampah!! ok, bagitahu..
dan terima kasih aku ucapkan kepada "junoir" itu sebab guna ayat camtu untuk promote page ko tu!!


chaw!
salam


29 comments:

e~where said...

siot gler junoir 2... bagi direct jer!!! prlu ker critic blog org en?? senget tol...sabar bro ek... :)

aNnE said...

erk erk erk . dia la yg sampah . haha sabar k ;)

محمد فاءيز said...

sabar je la...t0i ke 2 dy pye blog..
tah2 rembat org len pye jek...k00l br0!!!

Haziq Zainal said...

aku pun pernah tengok comment macam tu kat blog orang lain. personally aku rasa comment macam tu bukan bertujuan nak kutuk blog ni tapi cuma nak tarik perhatian orang untuk masuk ke blog diorang ;)

amiramukri said...

ish ish ish . sabar k :)

nur haslinda zainal said...

ishh ta patot btola sey ~ ta agk2 na sound org. wt ta layan je org pale senget cm tu, lw dlyn maken mnjd2..

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

pergh~ haram je ~ kejadah tol org tuh.....

tulips etu chinta.. said...

alaaaa..

jgn sedeh2 taw . .

toksah d layan junoir tuh k . .

saba k . .

bia jer dye . .

dye jelez laa tu . .

:)

♥ zuai™ ♥ said...

gila ? sesuai untuk dia . chill jea :)

nur aisya humaira said...

uish2...dasyat tul laa die tu...buat derk je la..tak yah layan...kte blogging utk enjoy,bkn nk layn mende2 cam gini kan??:)

Freaky said...

sabo je la din. org nak cari publisiti murahan je cetu

fara_dikri said...

biarkan dia . jangan hiraukan . keep blogging ya ! :)

-hanyaaku- said...

sabo je la bro..
orang tu mmg tak de hati perot!
nak tarik perhatian je la tu..

Ayuni said...

menggunakan taktik yg salah untuk menarik perhatian....

kamarudin2u.blogspot.com said...

salam jangan layan sgt der..kite xleh puaskan hati semua...biar jelah die..xkan jadi kudis pun..

sarah mohamad said...

wat tak tahu je . saja je tuu nak tarik perhatian dengan cara keji cenggitu .

DeQdEq said...

abaikan je org mcm tu...ntah apa2 je...

mimi fatihah said...

patot nye blog die yg kena tutup!~
nyemak je

Pendekar Berkuda said...

lempang dia lelaju kalau dapat...

nelly said...

jangan layan ..
Blog ok . .
rilex je .

zaidi zaim said...

salam...
sabar bro sabor...

tu hanye sekadar tulisan yg dtng dn pergi ibarat angin yg lalu.... anggap jer mende gitu sebgai penaik semangat utk terus maju dlm berblog...

byk lagi kawan yg maseh support bro.. ok

Fadzli Amir said...

abaikan je Bro...ko bukak blog bukan guna duit bapak dia...bak kata blogger Mazidul, jangan layan orang yang takde telor...sebab komen berdegar2 tapi takde profile...pandai baling batu sembunyi tangan...

K's Khairah said...

stupid stupidous..jz ignore him k..biase la 2 adt dlm hdup..ade je mnsia2 brhati bsuk yg nk jelez2 ngn kte..org sewel bru kuar mentel ospital mmg cmtuh..jgn mrh2 jgn sdey2 ye..hepy la dak tuh klu taw awk mrh..cool je kehh..

WanFadhilah said...

sabor je la. sajo nak sakitkan hati orang jh budak tu. ish3..

Baru punya: Titipan Untuk Wanita

hyazz said...

sabau jer la syam... dia tu dengki jer... kot kot dia yg sampah..kan???

Ad said...

sengalll gilaa..sape la tuhhh...blog ni ok jee...x macam sampah pon macam blog laaa...haiiiyyaaa...orang tuu x reti nk membezakan sampah dengan blog kot...haha..

iqbalhakimi said...

apa jadah ntah buat cmtu...grrr..panas2..

Qaseh dalia adelia said...

xde istilah sampah dlm berblog..berblog ni umum if nak mengira sampah nape yg cipta blog ni tak mintak kelulusan phd or diploma ..muehehe sabar je lah ~assalamualaikum?

bash said...

hahha..lawak ar..sian ke mung..xpe3..aku support saing aku..^_^

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates