Feb 19, 2011

bestnya jadi mat rempit..jom jadi mat rempit..

korang perasan tak sekarang ni semakin ramai yang berminat nak jadi mat rempit ni.
korang tak nak ke join sekali jadi mat berani mati ni?
best tauuuuu......boleh lepaskan tekanan di hati ni, masalah semua rase cam tak kisah sangat la..
semuanye rase mudah je, ade masalah? jom lumbe, tuk hilangkan stress, ape susah..duit pon dapat laaa, boleh wat sebagai pendapatan sampingan kan...

ok, jom sama-sama tengok gambar kegembiraan mereka jap..


sumber


sumber



sumber


sumber


bestkan jadik mat rempik ni?tengok gambar-gambar mereka, cam happy je masing-masing, ramai dah budak-budak sekarang yang dah terpengaruh, termasuk la encik beruk dan keluarga tu..hehe
ok, mereka ni bukan saje-saje je nak jadik mat rempit ni sebagai kerjaya mereka, mereka ade sebab la, jangan marahkan mereka..antara sebabnye..

1. mereka dah bosan hidup.
2. mereka rasa badan mereka ni kebal daripada besi kereta kebal.
3. terlampau kuat tengok cerita superman atau yang ade unsur terbang-terbang ni.
4. tayar depan atau belakang mereka dah botak, tu lah sebabnye diorang berwilli dan berwekang ni, aku eja tak betul sebab aku bukan mat rempit..hahaha
5. mereka mahukan perhatian ramai, dapat lumbe motor ni, dapat la jugak tarik awek-awek motor kan, dan dapat jugak tarik perhatian polis.
6. mereka ade perigi minyak sendiri kat belakang rumah diorang, tak reti minyak dah mahal, tetap jugak nak bawak laju-laju.
7. mereka rase yang motor mereka amat laju dan boleh kalahkan kereta formula one.

itulah antare sebab-sebab kenape diorang nak jadik mat rempit..best bukan? jom kite merempit.
sape berani? jom ah, jap-jap sebelom tu, tempah dulu kubur dan batu nisan ok, mudah keje nanti..

kepada mat rempit yang rajin membace blog ni, dan yang terbace, sedar lah ok, nyawe bukan lah macam yang dalam game, kalau mati boleh hidup lagi..sayangi nyawe anda!!!!!!




8 comments:

ceritaeyoidisini said...

hahhaa i like ur entry :D

Hafriz Mohamad said...

sbb yg utama..
nilai2 krohanian kurang dlm diri. Iman mudah goyah, amal x trlaksana..

Kmbalilah.. msih blum trlmbat.

Ayuni said...

hm, x syg nyawa..

K's Khairah said...

huahuahauu..suke entry nih !
gO hishyamuddin gO !
;))

eqbalzack said...

jgn syam...nnt tak sempat nak kawen..hehe

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha.
sentap okeh.
aku suke drfit :P

iqbalhakimi said...

jangan menjadi mat rempit..mat blog takpe =P

aNnE said...

niat memang nak rempit pun ni.

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates