Feb 17, 2011

aku sudah pening..ok, sedang buang tabiat..

minggu ni punye la banyak test, banyak sangat-sangat, kepala ni dah cam tak betol dah sekarang,
otak ni dah penuh ngan nota-nota yang aku hafal...aku dah macam orang tak betol..



tengok gambar tersebut, memang menunjukkan aku cam dah tak betul bukan?
buktinye, ok meh nak citer nak citer..

1. aku dah tak tahu ape yang aku buat, nasib baik ade gambar,so, ingat semula.
2. aku gi makan kat kedai, hanye mintak nasi putih dan air kosong.
3. pergi ke mane saje, mesti ade kertas di tangan, tapi tak pasti kertas ape.
4. sekarang ni, aku tak tahu ape yang aku duk update lam blog ni.
5. mata dah bengkak dan hitam sebab tak cukop tidor, bayi kan memerlukan tidur yang cukup.
6. aku akan gelakkan korang semua jika percaya semua ini. aku waras lagi laaa..


ok, kesemua di atas adalah tentang diri aku yang sudah ditokok tambahkan oleh jari aku yang tidak amanah untuk memberitahu perkara yang sebenar kepada semua..ok, fine, aku tengah pening ni, test bersepah lagi sedang menunggu dengan muke yang amat bengis...

chaw!!
salam


6 comments:

miss shark said...

begini jadi nya bila kamu stress ye?

Ayuni said...

ala, naper header camni? header lamer lg cantik....

aNnE said...

perasan bayi..hahaha

shamsiah shamsuddin said...

biase la student..
haruslah stress..
haruslah dikejar dgn mid sem yang kadg2 bertimpa ngn asignmen.,.
masing2 lari laju2 kejar kita..
suh buat bg perabis...

pape pun jage mental k..

Lina said...

hehe gud luck la yer

fatanahzakirah said...

musim test bdk uitm,memang muka sume stress aje:)

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates