Feb 17, 2011

aku baru buat tweet, tengok la kat header tu..dan terima kasih Jejari Runcing..

arghhhh..malu nak bagitahu..dah tua bangke baru wat twitter? itulah aku..haha
aku tengok dah ramai wat benda alah ni, blogger pon ramai yang ade ni..aku pon ape lagi?
nak buat jugakkkkk...(ngade)hahahaha



sumber

dan kat header tu yang duk merapu-merapu tu datang dari status di tweet aku..
tujuan aku wat ni, tuk follow blogger-blogger lain, dan ade sebab-sebab tertentu..
hehe, mase untuk try tweet pulak,  asyik facebook je, nak try yang lain pulak..
ok, ni tweet aku hish-syam...


oh lagi satu, tak sangka pulak yang awek khairul fahmi tuan empunye blog jejari runcing sudi follow blog aku jugak.terima kasih ya!!!!
semalam ade bace kat blog Pendekar Berkuda yang Elia jadik follower nya,
tapi tengok tadi Elia pon sudi follow blog aku yang tak seberape ni...


tuah ayam nampak di kaki, tuah kite nampak kat mane ye?tibe-tibe pulak..
ok, chaw!!
salam


10 comments:

aNnE said...

keh3~

Freaky said...

haha din dah ade tweet lo ni. bagus2

Puteri Iqa Izyan said...

elele...
follow aku eyh.haha :D

Ayuni said...

hikhik, makin cantik dh...

WanFadhilah said...

maju setapak ke hadapan. bagus2.. hehehe

APAN said...

dulu ade try buat...
tpi delete balik...
x pandai nak gune ma...

adam bin ismail said...

Great! Good information to share with others,i like it very much,thanks....

http://black-eyed-peas-team.blogspot.com
http://nascar-2011.blogspot.com
http://digital-cameras-stores.blogspot.com
http://computer-desktop.blogspot.com
http://view-cyber-shot.blogspot.com

amiramukri said...

haha . dah buat twitter jugak , nak follow ah .

Amirah Idris said...

bukan Elia je yg sudi follow. Amirah Idris pun sudi jugak xD

~~su manje~~~ said...

nice back ground bloh nie...su suka pulak

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates