Jan 29, 2011

pendapatan sampingan dari heartbeat

yihaaaa...entry kali ni aku nak kongsi kat korang semua pasal pengiklanan di blog kite.
yeah, aku tahu yang kebanyakan dan boleh cakap semua blogger yang buat pengiklanan dari nuffnang.
ok, kat sini aku nak tunjukkan kepada korang yang belom tahu pasal satu lagi sumber untuk kita menjana pendapatan sampingan kite di blog...




ini lah yang aku maksudkan, HEARTBEAT..sementara tu, korang tekan la dulu banner kat atas untuk tinjau-tinjau ape yang ade kat dalam tu...ok..


untuk maklumat semua, heartbeat ni tidak same sekali menjejaskan nuffnang kita yang sedia ade, ini kerana heartbeat adalah bukan competitor nuffnang. ia tidak menjejaskan status 'glitterati' anda dan juge BE anda...
selamat bukan?boleh buat lagi banyak sumber pendapatan..aku tahu maklumat ni sume daripada blog


blog diorang dah terangkan dengan lebih lanjut pasal ini dan memberi keterangan yang heartbeat tak akan menjejaskan nuffnang..aku dah lame tahu pasal ni, petang tadi baru sempat nak daftar..korang nak daftar jugak?olololol, ok aku tunjuk caranye kat korang semua..bace dengan teliti tahu..


PERTAMA



klik banner di atas ni orait?

KEDUA


klik icon heartbeat seperti yang dibulatkan


KETIGA


klik create account dan isi maklumat yang ade tu, pasal korang jangan pasal aku!

KEEMPAT


masukkan password korang, yang mudah ingat, contoh kucen ke arnab ke ape ke, 
dan setuju dengan term of service dia dan continue...


KELIMA


rilex dulu!!lom siap lagi..korang tekan pulak seperti yang dibulatkan kat atas ni..

KEENAM


korang klik online application ni pulak ok..
dan korang isi semua maklumat yang dikehendaki..

KETUJUH


sesudah isi maklumat tu sume, korang perlu tekan seperti dibulatkan kat atas ni
untuk mendapatkan code iklan heartbeat ni..
dan masukkan ke dalam blog kesayangan korang..

sumber tutorial : Mama Zharfan

mudah bukan?hehe..sekali klik kite dapat 4sen, sedikit je nilainye, tapi nanti lama-lama, akan banyak jugak kan? jap, tengok ni jap...



TEKAN GAMBAR DI ATAS UNTUK KELIHATAN LEBIH GEMOK


oklah selamat ber'heartbeat'...


chaw!!
salam


23 comments:

iqbalhakimi said...

huh,,cam menarik je..leh kumpul duit nak kawen ngan lisa =P

Hishyamuddin said...

@iqbalhakimi

hahaha..nti mu cukop duit, aku ngn lisa kawen doh..keh3

Puteri Iqa Izyan said...

hor.. berebut nk kawen ng lisa. mslhnye lisa takmo ke mu due org.hahaha....

:D

aNnE said...

tak guna benda ni pun..nuff pon tak layan..hahahaha

Mama Zharfan said...

selamat berHb yer :)
me tak kisah u nak copy tuto tu :) kena rajin promo tau, sbb bila saper2 register bwh u, terus u dpt RM2, kalau semua follower u register, kan masyuk tu--register free ajer pun, tak byr satu sen pun heheh

me dh click ur HB!!

Hishyamuddin said...

@Puteri Iqa Izyan

hahaha..mu jgn kejut lau dio nok ko aku..hahaha

Hishyamuddin said...

@aNnE

hehe..olait

Hishyamuddin said...

@Mama Zharfan

hehe..thanks!!!!

myravea said...

wah..nk kne try ni :)

Hishyamuddin said...

@myravea

try la..bgus ni..

Anonymous said...

@Hishyamuddin

hahaha.dakpe2.aku belanje kalau mu kawen ngn ye.hahaha

iqa~

Deeyaudeen Sabri said...

waaa.. nak try la gak ! ;)

Hishyamuddin said...

@Anonymous

hahaha..aku ingt kata2 mu tuh..hehe

Hishyamuddin said...

@Deeyaudeen Sabri

try la..eok ni..leh duit free..hehe

.:padie_eyla:. said...

cun.! nak try. ehe. tenks.! :)

Hishyamuddin said...

@.:padie_eyla:.

try2..tkn bnner kt ats n dftr

blog-tips-kurus said...

ooo..hb! klik hb sini juga:)

nur aisya humaira said...

Assalam...
cepat ke kte blh dpt income???hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bagus2...teruskan berkempan k, Alhamdulillah tutorial kita masuk terpapar kat sini...cayok2..my tutorial terbaik dari ladang...

Heidi Shafiq said...

kaye la ko pasni.. :P

Afzainizam said...

CUKUPLAH ALLAH SEBAGAI WAKILKU ATAS SEGALA URUSAN. TIADA DAYA UPAYA DAKU MELAINKAN DENGAN KEKUASAAN ALLAH YANG MAHA AGUNG, YANG TIADA TUHAN YANG DISEMBAH MELAINKAN ALLAH SEMATA-MATA. MAHA SUCI ALLAH, SEGALA PUJI BAGI ALLAH, TIADA TUHAN YANG DISEMBAH MELAINKAN ALLAH DAN ALLAH MAHA BESAR.

EEEMMMMM cukup duit kawin itu pun kalau ade rezeki lahhh

azzey said...

HB mmg best. klik2 HB awak...

Rara Farah said...

xlayan lagi HB nie..layan nuff ngan churp2 jew...hehe...

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates