Jan 19, 2011

pendapat anda amat diperlukan. terima kasih

ish, dah berhabuk-habuk dah blog aku nih,
dah lame gile tak update disebabkan ketiadaan internet.


sepanjang ketiadaan internet atau dengan kata yang amat sopan santun budi pekerti "tak online",
aku pikir banyak benda-benda yang logik dan tak logik akal.



yang aku paling pikirkan sekarang dan perlukan nasihat dan pandangan korang ialah
best ke bile tukar domain ni?

so, sekarang aku tak sempat sangat nak online lame-lame tuk men"google"kan apakah kebaikan dan keburukan tukar domain ni, aku nak mintak pandangan korang semua yang baik hati ni..
adakah bile tukar domain, blog akan menjadi lebih baik?


atau, menjadi semakin tak ok?





aku nak tahu sangat ape kebaikan dan keburukannye...
harap korang semua sudi untuk memberi tunjuk ajar dan pandangan untuk aku yang masih terkapai-kapai ni.


tadi, aku sempat jugak cari maklumat sal benda ni, tapi semua nya cakap elok sangat tukar, tapi aku nak juga tahu ape keburukannya...



harap korang sudi bagi aku pendapat dan ilmu untuk aku..hehehe
segala pandangan korang, amatlah aku hargai...
terima kasih semua dan google image..

chaw!
salam


14 comments:

Hidayati said...

Tukar domain tu aper? Heheheh bukan nak nasihat..., tanya lagi ader. Tak berani nak cakap... sebab akak pun tak tau aper benda tu... hihihihi sory ya. Menyibuk pulak akak ni.

Hishyamuddin said...

@Hidayati

hehe..tukar kepada .com, xde da blogspot..ok kak,xpe..tq sudi komen..:-)

Mimie said...

erk.selalunya orang kata memang bagus kalau tukar domain ni.tapi saya tak tukar lagi.sebab xreti.camane caranya mok??

aNnE said...

tuka domain,main alexa rank beb...haha...1st,mmg ranking turun..lame2 naik balek..bes2..pewwittt tuka domain beb dia ni..main kasa hea..hahahahaha ;p

Ayuni said...

hm, sye rs samernye bezanye nk .com tu kne byr, maner lg elok, yg kne byr ke yg free?

Puteri Iqa Izyan said...

aku pun tak on9 T__T

*oke tipu.haha


sem dpn jgn lupe mtk kolej redang.sng nak paw kau.hahaha...

Maryam Fatanah said...

hmmm..rase mcm same je keadaan dy...

iqbalhakimi said...

huhu...banyak kebaikan..kalau nak tahu boleh rujuk entri cik tom...cuma awal2 nanti ranking semua akan jatuh tp kejap je naik..

Hishyamuddin said...

@Mimie

ngah blajar gak ni..xtau sgt ag, kbaikan n kburukannye pon xtau sgt ag..hhehehe

Hishyamuddin said...

@aNnE


hehe..tq..sje je nk tukar, lau bnyk kbaikan, tukar la ti..

Hishyamuddin said...

@Ayuni

ntah,tapi lau free, jimat..hehe

Hishyamuddin said...

@Puteri Iqa Izyan

ahaha..sem dpn aku pon xdop doh..huuhu

Hishyamuddin said...

@Maryam Fatanah

mmg pon, tapi mungkin ade klbihannye pl..2 yg nk tau,.hehe

Hishyamuddin said...

@iqbalhakimi

owh..ok2..

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates