Jan 28, 2011

lelaki dah pandai menjaga kekacakan

bila saje lelaki cakap pasal kecantikan, sume orang pandang pelik kat dia,
pandang seperti dia tu seorang yang amat lembut dan jenis jari manisnye sentiasa berdiri tegak
atau dengan nama sainsnye, sutun yang pondan, sutun lagi pondan lagi, tak patut..


ehem-ehem, meh sini ambo nok oyak ko semuo, lelaki juga dah pandai menjage kulit mereka.ehehe
ok, sekarang boleh kata wajib bagi setiap lelaki memiliki dan menjaga mukanye dengan pencuci muke,
dulu,bila tengok laki yang cuci muke tu, memang pelik, tapi sekarang tidak lagi...


syarikat kecantikan pun dah banyak keluarkan pencuci muka untuk lelaki tau, aku pon turut lah terpengaruh untuk mengamalkannye dan hasilnya amatlah boleh buat tersenyum.










gambar-gambar ini membuktikan yang lelaki sekarang sudah ramai mementingkan kekacakan dan penjagaan kulit muka, model bagi produk-produk ni pon boleh tahan dan membuatkan perempuan diluar sane cair untuk memiliki pencuci ini juga bukan untuk dipakai, tapi untuk disimpan sebab model handsome.boleh ke?



bukan hanye pencuci muka, banyak lagi produk kecantikan untuk lelaki, dan makin banyak syarikat sekarang yang mengeluarkan produk ini tuk lelaki, so jangan la ade yang pandang hanye lelaki yang jari manis naik ke atas saje yang pakai produk penjagaan kulit ok?sebab aku pon pakai.hehehe


kepada kaum lelaki, jangan malu untuk menjage kesihatan dan kekacakan sebab ini semua untuk kepuasan hati anda..agak-agak korang lah, ni model tuk produk kecantikan ape?



oklah, jage lah kekacakan atau ke"handsome"man anda dan jangan sampai mengubah kecantikan asal tubuh badan, ni ade maksud tersirat ok, dan jangan hanye nak nampak cantik secare luaran, hati pon mesti cantik jugak olait?


sumber aku rembak gambar-gambar tu di google image.
chaw!!!
salam


27 comments:

aNnE said...

kecantikan lelaki..kekacakan wanita..

amira's said...

ye kecantikan dalaman sangat penting :)

aNnE said...

kacak luar..kacak dalam~

khaifaiz said...

hahaha.. keterampilan penting bro.. aku guna set garnier & pelembap bibir

Hishyamuddin said...

@aNnE

terlabik ka?haha

Hishyamuddin said...

@amira's

kcntikan dlmn la yg pling penting nk jage..:-)

Hishyamuddin said...

@aNnE

kacak luar dalam.hehhehe

Hishyamuddin said...

@khaifaiz

wah, pelembap bibir pon penting gak tu..

shamsiah shamsuddin said...

kecantikan tu subjektf..
n sekrg tu la yang 1st jadi 1st impression kebykan org kat someone

Ayuni said...

hati pun kena kacak...

cik EPAL said...

gambar bawah sekali paling kacak!

Hishyamuddin said...

@shamsiah shamsuddin

betol..amat setuju..

Hishyamuddin said...

@Ayuni

semua kene kacak punyerrr..

Hishyamuddin said...

@cik EPAL

hehhe..nampaknye cik epal brkenan org itu..

Mohd Ridhuan said...

kalau pkai sabun mandi..
ok tak..
lelaki sekarang dah berubah..

Hishyamuddin said...

@Mohd Ridhuan

ok jugak tu..hahahhaa

Cikgu Tie said...

Tergelak Cikgu Tie lihat gambar yang terakhir tu...(nasib baik tak terguling-guling)
Seni habis!
Nak follow blog ni,ada hiburan. hehehe...

Solihin Zubir said...

woah.. jadi lelaki metroseksual la pasni eh.. heheh..

.:padie_eyla:. said...

kekacakan adalah hak milik setiap lelaki. wowowo! haha

Puteri Iqa Izyan said...

mestilah :D

adik aku pun same. nk2 die tuh jenis metroseksual. haha

areripe said...

menjaga kebersihan diri kan kewajiban, tapi dah pencuci muka tu ada addition lain. Tu yang jadi hensem.HAAHA!

Hishyamuddin said...

@Cikgu Tie

tq cikgu..hehehehe

Hishyamuddin said...

@Solihin Zubir

heh3....biasa bro

Hishyamuddin said...

@.:padie_eyla:.

waaa..mntop ayat beb..haha

Hishyamuddin said...

@Puteri Iqa Izyan

a..sume sme la..hehehe

Hishyamuddin said...

@areripe

hahaha..btol, kwjiban..aah, tuk hlgkn jrawat sume tu

K's Khairah said...

asal smpai kt wOrd 'kekacakan' je msti terbca kecacatan..hak2..tersyasyul.

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates