Jan 6, 2011

ketagihan tengok cerita korea dan jepun?

mak : kakak, meh tolong mak kat dapur ni meh.
kakak : mak, jap lagi akak pergi ok, nak habiskan 1 episod je lagi ni..
mak : ish budak ni...


bahaye betol akibat daripada tengok cerita korea atau jepun ni..lau belom start tengok ok je, tapi lau dah start tengok. hish...memang dah tak ingat dunia dah..bukak cerita pagi, sedar-sedar dah petang...sambung satu-satu episod...cerita diorang ni memang bahaye sebab setiap kali nak habis cerita, mesti dia buat kite terpikir-pikir ape yang jadi lepas ni, dan bersambung..kite pon ape lagi, sambung lagi lah..


aku memang tak minat cerita camni, tapi aku tengok jugak..bukan ape, hanya nak tahu je kenapa dan ade ape lam cerita cam ni sampai jadi kegilaan setiap wanita..cewahh..hahahaha..

aku minat cerita ni..

my gurl


ni la cerita pertame dalam eksperimen aku tuk tahu best atau tak cerita cinta korea ni..tapi aku tersilap langkah, tengok je episod pertame, dah tak boleh henti-henti, rase nak sambung je episod sampai tamat. aku suke sebab ade unsur-unsur lawak je..


sassy gurl

cerita ni eksperimen yang kedua aku untuk tahu kesedapan cerita negara ni..tapi aku silap langkah jugak sebab aku rasa ketagih tuk tengok cerita ni sampai habis..kesedapannye tak boleh lawan my gurl, tapi yang ni pon power jugak..tak silap aku kedua-dua cerita kat atas ni dari pengarah yang same..lau aku silap, tolong betulkan je ok..



lepas ni aku rase dah takut nak wat eksperimen tuk tahu kesedapan cerita korea dan jepon ni..sebab takut nanti aku asyik duk je layan cerita ni, nak wat keje lain pon dah susah..



nak buat eksperimen tengok dokumentari pasal binatang ni pulak, dia pon pandai tengok pasal spesis dia kat dalam tv.








kepada korang yang suke dan ketagih dengan cerita-cerita begini, tolong kawal sikit ketagihan itu dan jangan sampai keje lain terabai...cerita camni ni memang kebanyakkannye sedih..tapi jangan terlalu kuat nagis sampai mate jadi lebam-lebam dan hitam macam ni..







lagi cerita ape lagi ea best untuk layan?hehehe
okla, google image memang memenuhi cita rasa ku..

sekian..
chaw!!
salam


44 comments:

dyba gula-gula said...

tgok secara berterusan tu kan best kan....hahaha
layang gak mu jepung korea ek...
huhu

Hishyamuddin said...

@dyba gula-gula

best la, sampai xingt sume bnde.hahha..hnye nk wat eksperimen.hehe

nunui Joe said...

haha..
sy siap kumpul cd dia lg..
mmg ketagih laa..huuu

Hishyamuddin said...

@nunui Joe

waahh..siap kumpul cd lagi?hebat..hahaha

::wan fadhilah:: said...

haha.. baru thu, ore laki pun ade gak tgk cite korea jepun ni ek.. best tu tgk.. tgk la lagi. haha

Puteri Iqa Izyan said...

nape aku tak minat eyk? huhu

khaifaiz said...

Yeke best.. xpnh tgk la.. kesian kn

Hishyamuddin said...

@::wan fadhilah::

hahaha..bukan minat..tapi nak wat eksperimen..hehe

Hishyamuddin said...

@Puteri Iqa Izyan

hahaha..same la kite..wat eksperimen sekali..baru tahu minat o x..

Hishyamuddin said...

@khaifaiz

huhu..best la jugak lau boring tak tahu nak wat ape tu..hehe

Mimie said...

perempuan my girl tu ramai yang ckap mcm muka den.hohoho

Hishyamuddin said...

@Mimie

hahhaa..mmg same...cume yg tu kurus, yg ni gemok je..hahaha

areripe said...

dam, aku anti korea sbb family aku suka tengok korea smpai game epl aku terlepas.!

Hishyamuddin said...

@areripe

hahahha..boleh pl camtu..aku anti jugak, tapi wat gak eksperimen..hehe

Cik Kira said...

paling aq sko tgok Sassy Girl.
best gila laa..~^.^~

Hishyamuddin said...

@Cik Kira

hahaha..best ke?hehe..

Mr.IX said...

masa blaja dlu slalu layan citer korea/jepun ni coz ada stock..skrg malas nk donload dh....

Hishyamuddin said...

@Mr.IX

cari stok ngn kawan2!!!hehehe

shamsiah shamsuddin said...

haha..
memang best la cite korea o jepun kalau dilayankan..
sekali tgk mesti nak tgk ag samapi abes..
bagi satu hari pun kire ok la nk setle semua episod..
walaupun kdg2 rase cam keje gile tapi puas hati...

try2 experimen cite YOU ARE BEAUTIFUL...

Hishyamuddin said...

@shamsiah shamsuddin

hahha..betol, xpela, ase cam gile tapi puas hati..hemm..nti ade mse, try eksperimen yg tu lak..hehe

Cik Jannah said...

haha.sokong2. memang tak bole benti kalau dah start tengok =.=

Hishyamuddin said...

@Cik Jannah


yaa..betol!!hehehe

~naddy~ said...

citer korea n jepun...mmg suka! sgt suka smpai external 320GB penuh dgn citer tu je..salah 1 sbb org suka tgk citer korea n jepun;
1-hero heroin hensem n cantik
2-lagu ost sedap
3-tema cerita dekat d hati kita
4-tmpat2 dlm citer tu sgt best kot
5-mmg tv pon dok tayang, maka layan ja la...hehe!

Hishyamuddin said...

@~naddy~

waaaa..bnyk tuuu...mmg lme la nk hbiskn sume tu..haha..
yap, sume sbb2 tu mmg btol..stuju..hhehe

aNnE said...

keh3 layan korea yer...muahaha macam PEREMPUAN jugak...HAHAHAHAHAHAHAHHA

Hishyamuddin said...

@aNnE

rasenyer xde tulis cer tu khas tuk pompuan o laki..tu sume eksperimen je..hahahahahahahahahahahahaha

aNnE said...

eksperimen yang menggunakan lelaki sebagai manipulated variable . HAHAHAHAHAHAHA

Hishyamuddin said...

@aNnE

errrrr....

good_boy said...

hahaha...da 4 kali tgk my girl

aNnE said...

ala sensitif plak tuan blog ni

Hishyamuddin said...

@good_boy

wahahaa..bnyk kli tu..tpi mmg best my gurl..hehe

Hishyamuddin said...

@aNnE

xpon...hahahahahaha

Ayuni said...

ske tp xdelah smpai ketagih...

Hishyamuddin said...

@Ayuni

bagus..bhye lau ktgih..keh3

Nieza Micha said...

woahhh... nieza pun minat sgt2 cite my girl tu... sebab lawak n laki tu ensem... bahahaha...XD

TunTeja said...

cte my girl tu memang best!!
try tengok boys over flowers kalo blm tengok.serious best!

Hishyamuddin said...

@Nieza Micha

hahaha,,pompuan n laki tu mmg ssuai kot..

Hishyamuddin said...

@TunTeja

ok..t blh experiment..hehehe

nama.aku.lynn said...

last week,marathon cter 'playful kiss'..habis je cter tu..tros sambung 'marry me marry'..

see,betapa susahnyya nak stop bila dah lekat dgn korea nihhh..haihhhh..

p/s::silaaaa la tgok 2 cter tu!tbaeeeekkkkk gilee!=)

Hishyamuddin said...

@nama.aku.lynn

wahh..bnyknye citer lyn..hahaha,,
ok, nti lau ade mse, akn ku eksperimentkannye..hehehe

hyazz said...

tu ler penangannyer syam... bukan u sorang jer yg minat...akak pon samer... tp now xleh layanzz sgt...sibuk mlayan si kecik lak

Hishyamuddin said...

@hyazz

owh...hehhee..kne tgu si kecik jadi bsar dulu la..hehe

Tuan-Belog said...

aku plg suke awek sassy girl tu...geram je tgk...hehe...comey!

Hishyamuddin said...

@Tuan-Belog

hahaha..awek my gurl pon comel gak..hahaha

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates