Jan 30, 2011

kegembiraan cuti seminggu, tapi.....


Tentang-tentang, 30 january 2011, : kelihatan ramai diantara penuntut-penuntut di pusat pengajian tinggi bersuka ria kerana mendapat cuti selama seminggu. cuti yang ada digunakan dengan pelbagai aktiviti untuk mengisi kehidupan sepanjang cuti..



tidak ketinggalan juga dengan 2 ekor panda yang turut sama bergembira kerana mendapat cuti. apakah statusnya di IPT? pelajar atau pengawal keselamatan? ok lupakan saja kerana semua ini adalah datang dari otak aku yang mereng..



sumber : berita tentang-tentang..


walaweii, best la cuti ni, seminggu, boleh la nak makan tido makan tido tuk bela lemak kat perut ni. bukak mate, blog pon terbukak, tutup mate blog pon tertutup..pendek kata, memang kata-kata tersebut tak panjang.


ok, fine, sorry sebab dah banyak aku mengarut dan terpesong dari jalan yang benar..tak semua yang dapat cuti boleh berbahagia selama seminggu ni kan? ade je yang kena peningkan kepala otak tu tuk siapkan assignment, dan kerja-kerja yang sepatutnye disiapkan.tak kire la buat ape pon, janji keje..


kehidupan aku ketika cuti ni ialah untuk menjayakan event yang terpaksa kitorang sekelas jayakan. Event untuk konvoi kete dan pergi ke rumah orang kurang upaye, dan fakir miskin, untuk membantu diorang..membantu camne? yang tu nanti aku akan ceritakan selepas event tersebut berjaya..


so, keje untuk cuti ni, kena pergi cari sumbangan ikhlas dari sape-sape yang baik hati untuk menyumbang supaye event ni berjalan dengan lancarnye lagi..ok, aku akan cari, akan ku korbankan mase tido ku yang best dan enak tu...


ceh, ni nak wat aku jelez kan..kurang ajar tol..tak pe tak pe..oklah aku ngaku aku sekrang jelez ngan kucen ni. mase tuk berehat bagi aku pulak..ketepi ko kucen!!!!


bagi sape-sape nak join wat iklan ini :




jangan lupe klik sekali untuk maklumat lanjut...

ok mau pergi kacau kucen tido dulu,
sumber gambar adalah dirembak dari google image

chaw!!
salam


13 comments:

Ayuni said...

xdenye cuti, bnyk keje....

.:padie_eyla:. said...

haha. aku tertarik kat gambaq kucen tuu. cute nye katil diaaa. =p

Hishyamuddin said...

@Ayuni

hehe..tau xpe

Hishyamuddin said...

@.:padie_eyla:.

haha..tu la, aku search tdi jumpe ni..hehe

amira afiqah bt mohd yusof said...

happy holiday yaw! HAHA :DD

amira's said...

okay , selamat bercuti !

azhar said...

blog sy tetap terbukak walaupon tgh tido...hehe

dyba gula-gula said...

cuti2 ni dyba tag hisyam la....
rajin2 wat la ea...;p

Puteri Iqa Izyan said...

cuti seminggu tapi keje bertimbun.sama mcm tak cuti =.=

Miss Yaty said...

pe yang de kat gambar pertama tu?

Hishyamuddin said...

@Miss Yaty

org bersorak laa..hehe

aNnE said...

bdk lepasan spm takdop koje..hahaha

hyazz said...

selamat beramal...semoga success semua nyer ok

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates