Jan 22, 2011

jatuh cinta..oh aku sudah jatuh cinta.

aku dah jatuh cintan la...ok fine, aku ngaku kat korang, aku jatuh cinta, atau pon dalam bahase mat salleh yang duk berjemor tu, fall in love, dalam bahase punjabi aku tak tahu ape mende maksudnye ok..




alangkah bahagianye hidup aku bile kamu ade disampingku ini, berdamping dengan aku tiap mase dan kemana saje..aku ingin sekali memilikimu, tapi dapatkah aku untuk bersama dengan mu wahai sayang, aku mungkin tidak pandai melayan karenah mu, dan menjaga mu, tapi aku boleh belajar untuk ini semua. aku rela, kerana aku tahu memang susah untuk memiliki mu..




oh cinta hati ku, DSLR, bilekah kamu akan jadi milik ku hah? kenape kamu sombong dengan aku? aku selalu berjalan dan melalui di tepi kedai yang kamu sedang lepak, kamu tidak sesekali pon senyum untuk ku, malah kamu hanye berdiam di dalam almari berkaca.apakah yang aku patut lakukan demi mendapatkan mu..


adakah aku patut lalu di depan kedai tu setiap hari? supaya kamu terpikat dengan aku dan aku akan dapat bersama kamu?





huh, mungkin dengan cara ni kamu tak akan memandang aku walaupon dengan mate sebelah sekalipon.
haruskah aku pergi menangis dan merayu kepada tokey kedai tu tuk dapatkan kamu dan membawa kamu balik secara percuma..adakah tuan kamu akan mengizinkan kamu bersama ku jika aku berbuat begitu?



ok fine, mungkin ini semua perbuatan sia-sia untuk dapatkan kamu.siapalah aku ni untuk bersama mu..tapi tak pe, nanti kamu akan berdampingi dengan ku jua dan akan ku menjaga kamu seperti ku menjaga kucing di rumah ku...


aku sudah cintakan dia, cume dia yang tak nak jatuhkan cinta dia tuk aku,..
korang pon dah jatuh cinte dengan spesis yang aku minat ni?

atau ade benda lain lagi yang membuat korang menjatuhkan cinta korang kepade dia?

sekian luahan hati ku di malam hari ini..
eh, google image, terime kasih aw sebab memenuhi keinginan gambar yang aku nak..
sekian, chaw!!
salam


18 comments:

aNnE said...

catch me,i'm fallin' fer dslr..haha

pergh dia ni sikit punya puitis cakap dengan camera..hahahaha

Hishyamuddin said...

@aNnE

wajib!hahahah

Mimie said...

Syam,minat sony DSLR ker?Nikon n canon better maybe..ngee~saya xpakar.tanya yg pakar.dorang suggest nikon.

ahsfantasy24 said...

da lame jtuh cinta ngn yg tu,
tp kewangan tak mengizinkan :)

Syamilia said...

uit...nak beli x kamera slr saya. baru jer bli bln 7 thn lps. nk let go? berminat? heheehe Nikon D5000

Amie Amisya said...

ouh, kita mempunyai masalah yang hampir sama. wuu~

Hishyamuddin said...

@Mimie

xtau jgk ni mne ag elok..hehehe

Hishyamuddin said...

@ahsfantasy24

kwngn sllu cmburukn kite..heh3

Hishyamuddin said...

@Syamilia

oowh,meh la murah2..hehe

Hishyamuddin said...

@Amie Amisya

give me 5!!!ahahaa

Solihin Zubir said...

hahah.. ramai btol yg gila DSLR skang..
aku pon tgh ngidam DSLR gak ni..
tp bajet xdak.. huhu..

~naddy~ said...

hooo~ jatuh chenta dgn dslr, cayalah!~

Hishyamuddin said...

@Solihin Zubir

same la kite..hehe

Hishyamuddin said...

@~naddy~

hehehe..caye3..heh3

K's Khairah said...

haha..ayat xley blah..igtkn ngn sape la dy jtuh cnta kann..ngn kamera je pOnnn..ishh

Hishyamuddin said...

@K's Khairah

hhehehe,,ngn kmre pon blh

Hishyamuddin said...

@K's Khairah

hhehehe,,ngn kmre pon blh

ijatnuar87 said...

hehehe...sma la kiter..tp ambe kena tunggu keje dlu la...baru la boleh berangan tinggi sikit,hehehe...xper,dengan usaha,kompom boleh dapat sbijik tu,hehehe

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates